fbpx
NaslovnicaCrna GoraDruštvoJoš dvije osobe osumnjičene za krađu cigareta iz Luke Bar

Još dvije osobe osumnjičene za krađu cigareta iz Luke Bar

Podgorica, (MINA) – Barska policija uhapsila je I.K. (23) iz Danilovgrada zbog sumnje da je izvršio krivična djela teška krađa i krijumčarenje na štetu „Montenegro Duvan Comerc“, koji se nalazi u Slobodnoj zoni Luke Bar.

Iz Uprave policije je saopšteno da zbog tih krivičnih djela tragaju za N.B. (43) iz Danilovgrada, protiv kojeg je nadležnom tužiocu podnijeta krivična prijava.

„Oni su, kako se sumnja, u noći između 28. februara i 1. marta, po prethodnom dogovoru sa M.P. (36) iz Danilovgrada i drugim za sada nepoznatim licima, došli do skladišta navedene firme u Slobodnoj zoni Luke Bar i na ulaznim rolo vratima uklonili carinsku plombu i iz unutrašnjosti skladišta otuđili 288 paketa cigareta“, kaže se u saopštenju.

Iz policije su naveli da se sumnja da su potom otuđene cigarete iznijeli iz kruga Slobodne zone Luke Bar i ispred kapije ih utovarili u kombi kojim je upravljao M.P.

„M.P., I.K. i N.B. su, kako se sumnja, nastavili kretanje ka Danilovgradu sa dva vozila, od kojih je jedno bilo prethodnica ispred kombija u kojem su se nalazile cigarete. Oni su nakon toga cigarete predali jednom za sada nepoznatom licu u Danilovgradu“, navodi se u saopštenju.

Kako je saopšteno, I.K. i N.B. su od M.P. uzeli novčanu naknadu od hiljadu EUR.

Iz policije su naveli da je M.P. ranije uhapšen zbog počinjenih krivičnih djela teška krađa, i krijumčarenje, a na teret mu se stavlja i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije