fbpx
NaslovnicaCrna GoraDoprinose razvoju inovacija u raznim zdravstvenim oblastima

Doprinose razvoju inovacija u raznim zdravstvenim oblastima

Podgorica, (MINA) – Kompanija Merck u Crnoj Gori neprekidno doprinosi razvoju inovacija na polju kardiologije, endokrinologije, fertiliteta, onkologije i neurologije, koje omogućavaju ljudima da na vrijeme prepoznaju prve simptome mogućih oboljenja u navedenim oblastima i na vrijeme odreaguju, kazala je direktorica, Ina Bulat.

Bulat je, na naučnoj konferenciji „Zauvijek radoznali – naukom za budućnost“, rekla da kompanija Merck želi da skrene pažnju na potrebu za novom vezom između nauke i društva i da naglasi ulogu koju naučnici imaju u širenju shvatanja svijeta, kao i da upozna građane sa razvojem nauke.

„Naša kompanija, koja obilježava 350 godina od osnivanja, posvećena je nauci i okrenuta je budućnosti ispunjenoj inovacijama. Mi u Crnoj Gori neprekidno doprinosimo razvoju inovacija na polju kardiologije, endokrinologije, fertiliteta, onkologije i neurologije, koje omogućavaju ljudima da na vrijeme prepoznaju prve simptome mogućih oboljenja u navedenim oblastima i na vrijeme odreaguju“, navela je ona.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije

Vremenska prognoza: Danas promjenljivo, do 19 stepeni

Podgorica, (MINA) – U južnim predjelima Crne Gore jutros se očekuje povećana oblačnost, ponegdje...