fbpx
NaslovnicaCrna GoraCOK saopštio kandidate za sportistu godine 

COK saopštio kandidate za sportistu godine 

Podgorica, (MINA) – Izvršni odbor Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK) usvojio je danas listu kandidata za najboljeg sportistu Crne Gore u 2018. godini.

Navodi se da je COK usvojio listu na osnovu pristiglih predloga. Na listi su Draško Brguljan (vaterpolo), Dejan Vukčević (džiu džicu), Nikola Ivanović (košarka), Dejvid Kajević (kik boks), Predrag Radošević (boks) i Milena Raičević (rukomet).

“Shodno propisanim procedurama, najboljeg sportistu u 2018. godini biraće nacionalni sportski savezi. Od 19. do 22. decembra imaće mogućnosti da glasaju za gore pomenute kandidate. Prvi put pravo glasa imaće i crnogorska javnost, u istom periodu, putem linka http://www.cok.me/sportistagodine/”, piše u saopštenju COK.

COK tradicionalno bira najboljeg sportistu, najuspješnije mlade sportiste, kao i najbolje muške i ženske nacionalne selekcije. Krovna sportska asocijacija Crne Gore 5. decembra uputila je poziv nacionalnim sportskim savezima da dostave predloge i rok za dostavljanje bio je 14. decembar. 

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...