fbpx
NaslovnicaCrna GoraCEDIS sponzor Omladinca

CEDIS sponzor Omladinca

Podgorica, (MINA) – Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS) potpisao je sponzorski ugovor sa podgoričkim karate klubom Omladinac, vrijedan tri hiljade EUR.

Navodi se da da je CEDIS-u društveno odgovorno poslovanje sastavni dio korporativne politike i poslovne strategije.

“Uspjeli smo da u ove gotovo tri godine poslovanja, damo značajan doprinos razvoju društva. Imamo prioritetne oblasti djelovanja, a jedna od njih je sport. Ponosni smo sto je Mario Hodžić postigao toliki uspjeh i što smo dali doprinos da makar ne razmišlja kako će finansijsku konstrukciju sastaviti, a on je sve uloženo opravdao”, piše u saopštenju CEDIS-a dostavljenom agenciji MINA.

Navodi se da će CEDIS i u narednom periodu biti snažan vjetar u leđa sportistima koji na najbolji način pronose ime Crne Gore daleko van njenih granica.

Trener podgoričkog kluba, Žarko Raković kazao je da je CEDIS svojom podrškom Omladincu na najbolji način pokazao kako se njeguju talenti i daje potreban elan koji vodi ka uspjehu.

“Da nije bilo CEDIS-a koji je prepoznao vrijednost našeg kluba moža naši takmičari ne bi imali priliku da zasijaju srebnim sjajem. Hvala na takvoj podršci, a unaprijed zahvaljujemo i na novom vjetru u leđa koji je CEDIS dao kako bi naši takmičari mogli otputovati u Maroko i Istanbul. Trudicemo se da opravdamo dato povjerenje”, kazao je Raković.

Najčitanije

Perović puštena da se brani sa slobode

Podgorica, (MINA) - Direktorica Agencije za sprječavanje korupcije (ASK) Jelena Perović puštena je da...