fbpx
NaslovnicaCrna GoraBulatović: Očekujem mirnu predaju funkcija u Budvi

Bulatović: Očekujem mirnu predaju funkcija u Budvi

Podgorica, (MINA) – Novoizabrani vršilac dužnosti predsjednika opštine Budva, Vladimir Bulatović, kazao je da očekuje da će trenutni vršioci vlasti u toj opštini mirno predati funkcije.

Odbornici Demokratske partije socijalista, Crnogorske, Socijaldemokrata i nezavisni odbornik Stevan Džaković izglasali su ranije danas nepovjerenje predsjednicima budvanske opštine i Skupštine Marku Careviću i Krstu Radoviću.

Bulatović je kazao je da su se najzad stekli formalno pravni uslovi da se u Budvi počnu ozbiljno baviti rješavanjem životnih pitanja građana i preduzetnika.

On je u saopštenju dostavljenom medijima naveo da se Budva mora dovesti u stanje ravnopravnosti svih građana, bez obzira na političko opredjeljenje.

„Pred nama je težak put koji treba da omogući rješavanje spora sa WTE, što bi dovelo i do isplate redovnih zarada svim zaposlenim u Opštini i onima koji se finansiraju iz opštinskog budžeta“, kazao je Bulatović.

On je naglasio da je, na osnovu objava u medijima, siguran da se Carević i posljednjih dana svog mandata bavio rješavanjem ličnih problema, i da im je dao prioritet u odnosu na probleme koje opterećuju javnost i građane Budve.

„Moja obaveza je da u narednom periodu najzad zaustavim politički nepotizam, a sa druge strane, bez ikakvog političkog revanšizma, ukažem na sve one stvari koje su opterećivale rad dosadašnjeg predsjednika“, istakao je Bulatović.

On je naveo dodao da očekuje da će „trenutni vršioci vlasti mirno predati funkcije zakonito izabranim ljudima na današnjoj skupštini“.

Najčitanije