fbpx
NaslovnicaCrna GoraBrajović saslušan u Specijalnom državnom tužilaštvu

Brajović saslušan u Specijalnom državnom tužilaštvu

Podgorica, (MINA) – Predsjednik parlamenta Ivan Brajovic, saslušan je u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) zbog tvrdnji poslanika Socijaldemokratske partije Raška Konjevića u vezi sa prodajom zemlje u Danilovgradu i spornog otpisa duga sa rivolving kartice u Atlas banci.

Brajović je, poslije izlaska iz zgrade tužilaštva, rekao TV Vijesti da je u tužilaštvu bio po pozivu, ne želeći da komentariše o kom slučaju je riječ.

SDT istražuje, kako se navodi, da li je Brajović prihodovao 150 hiljada EUR od fingirane prodaje zemljišta i da li je predsjednik Atlas grupe pod potjernicom, Duško Knežević otpisao dug Brajoviću od najmanje 50 hiljada sa rivolving kartice.

Brajović je u februaru prošle godine rekao da od 2013. godine nema obaveza prema Atlas banci i da je dugovanje na kartici izmirio prodajom dijela naslijeđene zemlje.

Knežević je ranije prozvao Brajovića da objasni kako je zatvorio obaveze kod Atlas banke po osnovu “višegodišnjih dugovanja na karticama koje nije vraćao” i otvorio sumnju u vezi sa prodajom zemljišta u Danilovgradu.

Najčitanije

Air Montenegro dočekao milionitog putnika

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalna avio-kompanija Air Montenegro danas je opslužila svog milionitog putnika i...