fbpx
NaslovnicaCrna GoraBrajović: Odbijam da budem uvučen u finansijske malverzacije

Brajović: Odbijam da budem uvučen u finansijske malverzacije

Podgorica, (MINA) – Predsjednik Skupštine Ivan Brajović kazao je da odbija da bude uvučen u navodne finansijske malverzacije i da još od 2013. godine nema nikakvih dugovanja prema Atlas banci.

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević ocijenio je ranije danas da Brajović pokušava da skrene pažnju sa korupcionaške afere Koverta i pozvao ga da objasni kako je zatvorio svoje obaveze prema Atlas banci.

„Još od 2013. godine prema Atlas banci nemam nikakvih dugovanja. Na novinarsko interesovanje sam već 24. januara odgovorio da sam dugovanje na kartici izmirio prodajom dijela naslijeđene zemlje“, naveo je Brajović u reagovanju na navode Kneževića.

O tome, kako je dodao, postoji dokumentacija kod svih nadležnih organa, kojima je tu transakciju blagovremeno prijavio.

Brajović je rekao da je zemlju prodao zainteresovanom pravnom licu, o čemu je sačinjen notarski akt i da o tome posjeduje urednu dokumentaciju.

„Kada je riječ o depozitima Aerodroma Crne Gore upućujem vas na privredno društvo Aerodromi Crne Gore AD, u čijoj je nadležnosti donošenje takvih odluka. Odbijam da budem uvučen u navodne spektakularne finansijske malverzacije, kao i da branim i tumačim uredno izmirivanje svojih obaveza“, zaključio je Brajović.

Najčitanije

Geopolitičke okolnosti idu u prilog aspiracijama država kandidata

Podgorica, (MINA) - Aktuelne geopolitičke okolnosti idu u prilog aspiracijama država kandidata za članstvo...