fbpx
NaslovnicaCrna GoraBar pokazuje na kojim vrijednostima treba da počiva budućnost države

Bar pokazuje na kojim vrijednostima treba da počiva budućnost države

Podgorica, (MINA) – Bar u kontinuitetu pokazuje na kojim vrijednostima treba da počiva budućnost Crne Gore, kazao je predsjednički kandidat Demokrata Aleksa Bečić i poručio da ne želi da bude samo predsjednik države, već i prijatelj i saveznik građana.

Iz Demokratske Crne Gore saopšteno je da je Bečić sa velikim brojem građana razgovarao na Trgu Vladimira i Kosare.

“Nemoguće je biti na “Putu časti“, a na njemu ne posjetiti časni Bar. Drage Baranke i Barani, vaš grad njegovanjem multivjerskog i multinacionalnog sklada u kontinuitetu pokazuje Crnoj Gori na kojim vrijednostima treba da počiva njena budućnost“, rekao je Bečić.

On je poručio da ne želi biti samo predsjednik, već i prijatelj i saveznik građana.

“Zato ovo nijesu izbori za predsjednika, ovo je izbor između mafijaških podanika i narodnih saveznika”, naveo je Bečić.

Bečić je naglasio da je odgajan u porodici koja cijeni poštenje, pravdu i čast, i da je i tada znao da se neće smiriti dokle god bude živio u društvu koje ne poštuje te vrijednosti.

“Ovo je borba protiv jednog čovjeka, koji je kao zli car iz bajke pokušao da nas zaustavi, a mi smo zaustavili njega, baš zato što je lišen svih onih vrijednosti na kojima počiva naša tradicija, ali i na kojima treba da počiva naša budućnost”, kazao je Bečić.

On je naglasio da je sada u rukama svakog građanina odgovornost da se Crnoj Gori vrate vrijednosti na kojima je stvarana.

“Ali i na kojima smo je branili kroz istoriju, kada smo daleko brojnije protivnike pobjeđivali čašću, karakterom i datom riječju naših predaka, koji su nam ostavili slobodu kao ideal koji moramo sebično čuvati i nikad više ne dozvoliti da taj ideal bude ugrožen”, naveo je Bečić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije