fbpx
NaslovnicaMina SportVuletić i Madžgalj na Kongresu Balkanske atletske federacije

Vuletić i Madžgalj na Kongresu Balkanske atletske federacije

Podgorica, (MINA) – Beograd će od 26. do 28. novembra biti domaćin Kongresa Balkanske atletske federacije, u okviru kojeg će biti održana i svečanost proglašenja najboljih atletičara Balkana, saopšteno je iz te asocijacije.

Navodi se da će u radu Kongresa učestvovati delegati iz 22 države, članice Balkanske atletske federacije.

Atlertski savez Crne Gore predstavljaće
direktor Milorad Vuletić i generalni sekretar Milan Madžgalj.

Delegati će tokom boravka u Beogradu obići dvoranu u kojoj će od 10. do 13. marta biti održano dvoransko Svjetsko prvenstvo.

“Na Kongresu će se raspravljati o članstvu novih država u Balkansku atletsku federaciju. Biće usvojen i Kalendar Balkanske atletske federacije sa tačnim datumom i mjestom održavanja takmičenja. Raspravljaće se i o izmjenama pravila i propozicija za atletska takmičenja na nivou Balkanske atletske federacije i uvođenju novih disciplina u program takmičenja”, saopšteno je iz Atletskog saveza.

Najavljeno je da će Vuletić i Madžgalj tokom boravka u Beogradu imati susrete sa delegatima iz regiona, a posebnu pažnju posvetiće medusobnoj saradnji koja ima za cilj unapređenje atletskog sporta sa posebnim težištem na realizaciju projekta atletike u školama i priprema daljeg razvoja strategije atletskog sporta u Crnoj Gori.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije