fbpx
NaslovnicaMina SportU Nikšiću predstavljen projekat Besplatna škola odbojke

U Nikšiću predstavljen projekat Besplatna škola odbojke

Podgorica, (MINA) – Zlatni olimpijac Igor Vušurović i generalni sekretar Ivan Bošković predstavili su čelnicima Opštine Nikšić projekat Odbojkaškog saveza – Besplatna škola odbojke, saopšteno je iz te asocijacije.

Vušurović, koji je saradnik za razvoj odbojke u Odbojkaškom savezu i Bošković, upoznali su domaćine da je cilj projekta afirmacija muške odbojke na sjeveru Crne Gore, kao i da je za njegovu realizaciju planirano angažovanje 14 profesora fizičke kulture.

Sa predsjednikom Opštine Markom Kovačevićem razgovarali su i na temu razvoja nikšićkih odbojkaških klubova i planiranih infrastrukturnih projekata.

“Predsjednik Kovačević pokazao je spremnost da podrži projekat afirmacije odbojke u Nikšiću i kazao da očekuje da će odbojka kao sport dobiti zaslužno mjesto koje joj pripada u gradu pod Trebjesom”, saopšteno je nakon sastanka.

Sastanku su prisustvovali i šef kabineta predsjednika Opštine Nikšić Marko Perućica i sekretar Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje Opštine Nikšić Dejan Ivanović.

Projekat Odbojkaškog saveza – Besplatna škola odbojke podržali su Evropska odbojkaška konfederacija, Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta i Uprava za sport i mlade.
(kraj) eml

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

sjednica Vlade, 18. april 2024.

Vlada ponovo razriješila Kurtija

Podgorica, (MINA) - Vlada je na današnjoj sjednici ponovo razriješila generalnog inspektora u Agenciji...