fbpx
NaslovnicaMina SportFudbalTrofej FIFA Svjetskog kupa u Crnoj Gori

Trofej FIFA Svjetskog kupa u Crnoj Gori

Podgorica, (MINA) – Originalni trofej FIFA Svjetskog prvenstva tokom zvanične ceremonije sletjeće sjutra u Podgoricu kao dio globalne turneje trofeja – FIFA World Cup Trophy Tour by Coca-Cola, saopšteno je iz Fudbalskog saveza.

Navodi se da će Crna Gora prvi put biti dio pete turneje trofeja FIFA Svjetskog kupa, koju predstavlja Coca-Cola, zvanični sponzor događaja.

Najavljeno je da će ljubitelji fudbala imati priliku da u Podgorici uživo vide originalni, jedinstveni trofej FIFA Svjetskog prvenstva od punog zlata.

“Svi ljubitelji fudbala koji su sanjali da ovdje vide trofej, imaće jedinstvenu priliku da dožive da njihov san postane realnost 19. maja u Kući fudbala Podgorica”, saopšteno je iz Fudbalskog saveza.

Najavljeno je da će FIFA World Cup Trophy Tour by Coca-Cola obići 54 fudbalske države koje pokrivaju sve FIFA konfederacije.

“Dolazak trofeja zajedno sa FIFA ambasadorom Žilbertom Silvom ima savršen tajming – u pravo vrijeme za veliko uzbuđenje prije početka FIFA Svjetskog prvenstva u Kataru. Ovo je originalni trofej koji će biti uručen sljedećim šampionima FIFA Svjetskog prvenstva, a crnogorski fudbalski navijači će svjedočiti fudbalskoj magiji i dobiti ekskluzivni uvid u euforiju FIFA Svjetskog prvenstva u Kataru”, piše u saopštenju.

Najavljeno je da će najmlađi ljubitelji fudbala, osim mogućnosti slikanja pored trofeja namijenjenog pobjedniku Svjetskog prvenstva, imati priliku da učestvuju na festivalu fudbala koji će biti odigran na glavnom terenu Trening kampa Fudbalskog saveza.

“Naši mali fudbaleri i fudbalerke kroz interesantne igrice i poligone vještina, koji će biti specijalno pripiremljeni za ovaj događaj, moći će da prikažu fudbalskog umijeće”, saopšteno je iz Fudbalskog saveza.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije