fbpx
NaslovnicaMina SportTelemah novi sponzor Rukometnog saveza

Telemah novi sponzor Rukometnog saveza

Podgorica, (MINA) – Kompanija Telemah novi je sponzor Rukometnog saveza Crne Gore, saopšteno je iz te asocijacije.

Ugovor su potpisali predsjednik Rukometnog saveza Petar Kapisoda i Milija Zeković, izvršni direktor kompanije Telemah.

Saopšteno je da će crnogorske rukometne selekcije na svojim dresovima do januara 2023. godine nosiće znak Telemaha.

Kapisoda je kazao je da je zadovoljan zbog činjenice da je, jedan od vodećih kablovskih operatora u našoj državi, prepoznao rad Saveza i rezultate reprezentativnih selekcija i odabrao ga kao partnera sa kojim može da ostvari sveobuhvatnu marketinšku promociju.

“Prvi put potpisujemo ugovor o sponzorstvu sa kompanijom Telemah, a vjerujem da je to samo početak uspješne i višegodišnje saradnje. Uvijek je zadovoljstvo proširiti krug sponzora i partnera, a privilegija je kada u njemu imate kompanije koje su među najuspješnijima u svojim djelatnostima”, rekao je Kapisoda.

On je istakao da zajedno mogu ostvariti sportske i poslovne, ali i zajedničke ciljeve.

“Naše je da stvorimo sve preduslove da naše reprezentativne selekcije i dalje budu najbolji ambasadori naše države na međunarodnoj sceni, u čemu će ova podrška biti veoma dragocjena. Telemach će se, s druge strane, pobrinuti da slika iz svih krajeva Evrope i svijeta u kojima nastupaju lavovi i lavice stigne u što veći broj crnogorskih domova“, kazao je Kapisoda.

Foto: RSCG

Izvršni direktor kompanije Telemah, Milija Zeković, kazao je da je čast biti sponzor saveza koji samo niže uspjehe.

“Telemahu je upravo mjesto u društvu najboljih. Ova saradnja biće prilika da udruženim snagama učinimo prilike u rukometu još boljim, jer je ovo sport koji je, zajedno sa svojim sjajnim predstavnicima, donio nemjerljivu sreću i ponos građanima cijele Crne Gore. Nema sumnje da smo izabrali najbolji tim u koji vrijedi ulagati, jer tako ulažemo i u budućnost naše zemlje”, rekao je Zeković.

On je istakao da ga posebno raduje što savez svoju budućnost upravo gradi na mladim snagama koje će tek da pokažu šta sve znaju.

“Siguran sam da je ovo tek početak uspješne saradnje i prava uvertira u nove pobjede koje nam sprema Rukometni savez”, kazao je Zeković.

Kapitenka kadetske reprezentacije Jelena Vukčević kazala je da je, iako su ugovori i finansije uvijek prepušteni onim starijim, njenim kolegama i njoj ipak lakše trenirati kada znaju da je i na tom terenu sve baš kako treba.

“Za mlade igrače posebno je značajno da u svim fazama razvoja imaju što bolje uslove za rad, po ugledu na vršnjake iz zemalja regiona i Evrope. Onda na nama ostaje onaj možda teži, ali svakako najljepši dio rukometa – kada kao tim izađemo na teren i pružimo sve da Crnu Goru još više proslavimo u rukometnom svijetu. Mojim kolegama i meni to je najvažnija misija i radujemo se novim izazovima i naravno pobjedama“, kazala Vukčević.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Roma, Atalanta, Bajer i Marsej u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Rome, Atalante, Bajera iz Leverkuzena i Marseja plasirali su se...