fbpx
NaslovnicaMina SportSjutra start rukometnog kampa na Ivanovim Koritima

Sjutra start rukometnog kampa na Ivanovim Koritima

Podgorica, (MINA) – Rukometni kamp na Ivanovim Koritima, koji će okupiti dječake rođene 2004/2005 i 2006/2007 godine počeće sjutra i trajaće do 24. avgusta, saopšteno je iz Rukometnog saveza.

Navodi se da će sa reprezentativnim selekcijama u narednih deset dana raditi Aleksandar Roganović, Marko Martinović, Nikola Jablan i direktor muške reprezentacije Draško Mrvaljević, dok će tradicionalno biti prisutni i Dobrislav Vujović i Miško Popović.

Dio stručnog tima za navedenu reprezentativnu akciju trebalo je da bude i Nedim Selmanović, koji je spriječen zbog obaveza u Rukometnom klubu Rudar.

Učestvovaće i iskusni crnogorski treneri koji će imati nekoliko pokazno edukativnih treninga.

Član stručnog štaba muške reprezentacije Gojko Vučinić 16. avgusta u 16 sati imaće trening na temu „Napad na odbranu 5:1 i obuka igrača za napad na 5:1“, dok će 19. avgusta u 10 sati, trener Budućnosti, osvajač olimpijske medalje i evropske titule na klupskom i reprezentativnom nivou Dragan Adžić, prezentovati temu „Individualna nadgradnja igrača za igru u odbrani i segment igrača manje i metodika obucčvanja“.

Planirana su i predavanja bivšeg crnogorskog reprezentativca, Steva Nikočevića na teme „Metodika obučavanja i postavka odbrane 3:2:1“ i „Individualne karakteristike halfova i njihova obuka“.
(kraj) eml/žug

Najčitanije