fbpx
NaslovnicaMina SportRukometni savez i Bemaks produžili saradnju

Rukometni savez i Bemaks produžili saradnju

Podgorica, (MINA) – Rukometni savez Crne Gore i kompanija Bemaks potpisali su novi ugovor o sponzorstvu i za još godinu produžili saradnju, saopšteno je iz te asocijacije.

Navodi se da će na osnovu ugovora, koji su u prostorijama Saveza potpisali predsjednik Petar Kapisoda i izvršni direktor kompanije Miladin Mijajlović, Bemaks i u narednih godinu biti generalni sponzor “crnogorske kuće rukometa”.

To je drugi sponzorski ugovor potpisan u ovoj godini, nakon nedavnog produžetka saradnje sa kompanijom SBbet.

“Time se potvrđuje da su uspješne i društveno odgovorne kompanije zadovolje saradnjom sa Savezom, zbog čega nastavljaju da ulažu u razvoj našeg rukometa i podržavaju aktivnosti reprezentativnih selekcija na međunarodnoj sceni”, piše u saopštenju.

Predsjednik Petar Kapisoda kazao je da nastavljaju saradnju sa jednom od najuspješnijih crnogorskih kompanija.

“Prošle godine smo zaključili ugovor i po prvi put dobili generalnog sponzora. Sada stavljamo paraf na nastavak saradnje, što je uvijek posebno zadovoljstvo, jer je potvrda da smo u periodu iza nas ostvarili zacrtane ciljeve. Delovanje Bemaksa je primjer koji bi trebalo da slijede i druge društveno odgovorne kompanije, jer su oni potvrdili da je ulaganje u sport najbolja investicija”, kazao je Kapisoda.

On vjeruje da je novi ugovor nastavak dobrih rezultata i dostojnog predstavljanja države na najvećim međunarodnim takmičenjima.

Mijajlović je naglasio da je cilj kompanije Bemaksa od osnivanja bio da pored zauzimanja jedne od liderskih pozicija u svojoj oblasti poslovanja, bude prepoznata i kao jedan od lidera u oblasti društveno odgovornog poslovanja.

“Osluškujući potrebe zajednice i ispunjavajući ih kroz humanitarne aktivnosti – donacije i sponzorstva kojima je pomogla pojedince i udruženja u ostvarivanju svojih ciljeva. Zaključivanjem Ugovora sa Savezom imali smo za cilj da doprinesemo promociji rukometa i sporta uopšte kao jednog od ključnih faktora u razvoju pojedinaca i društva”, rekao je Mijajlović.

On je naglasio da su nastavkom saradnje željeli da daju dodatni podsticaj da crnogorske rukometašice i rukometaše ostanu na putu kojim su i do sada hrabro koračali.

“Predstavljali su našu Crnu Goru na najljepši mogući način čineći sve nas srećnim i ponosnim na njihove uspjehe”, kazao je Mijajlović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije