fbpx
NaslovnicaMina SportKapisoda: Rukometaši primjer kako se bori za svoj grb

Kapisoda: Rukometaši primjer kako se bori za svoj grb

Podgorica, (MINA) – Crnogorski rukometaši primjer su kako se bori za svoj grb, kazao je predsjednik Rukometnog saveza Petar Kapisoda.

On je, nakon pobjede crnogorske selekcije protiv Slovenije 33:32 i plasmana u drugu fazu Evropskog prvenstva, kazao je da je osjećaj fenomenalan.

“To je nešto što smo priželjkivali i u mjesecima prije Evropskog prvenstva najavljivali, kada nismo znali da će ovo sa koronavirusom snaći. Mora da se čestita momcima, od prvog do posljednjeg, oni su primjer, heroji nacije, najbolji sinovi koje Crna Gora ima”, rekao je Kapisoda Radio televiziji Crne Gore.

On je kazao da su momci u delekatnoj situaciji sačuvali glavu, preživjeli svakodnevna testiranja i kada se nije znalo ko će biti pozitivan.

“Kovid protokol nam je diktirao satsav, ali sada nikome ne moraju ništa da dokazuju, oni su primjer kako se bori za svoj grb”, rekao je Kapisoda.

On je istakao da su momci postali ekipa i da je siguran da crnogorsku selekciju niko neće nadigrati.

“Nadam se da će ovi momci koji su pozitivni zaigrati, jer je ekipa potrošena. Čeka nas još posla u glavnoj rundi, biće još ovakvih trenutaka”, rekao je Kapisoda.

On je podsjetio da je Slovenija prije neku godinu osvojila bronzu na Svjetskom prvenstvu i da igrači te selekcije igraju u najboljim evropskim klubovima.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije