fbpx
NaslovnicaMina SportRaičević i Lazović: Đer izuzetan protivnik

Raičević i Lazović: Đer izuzetan protivnik

Podgorica, (MINA) – Đer je izuzetan protivnik, sa vrhunskim igračicama na svim pozicijama, ali Budućnost vjeruje da uprkos problemima može da mu se suprostavi, kazale su Milena Raičević i Suzana Lazović, koje će sa klupe predvoditi podgorički tim.

Budućnost i Đer odigraće sjutra u Podgorici odgođeni meč šestog kola Lige šampiona.

Dugogodišnji kapiten i nekadašnji pivot Budućnosti zamijeniće na klupi Bojanu Popović, koja će odsustvovati zbog pozitivnog testa na koronavirus.

Raičević je kazala da će za njih dvije duel sa Đerom biti veliki izazov.

“Drugi dio sezone otvorile smo na pravi način, igramo lijep rukomet, bez obzira na to ko je protivnik. Tako treba da nastavimo i protiv Đera, koji ima sjajan sastav, po dvije ili tri igračice na svakoj poziciji. Ne treba trošiti previše riječi o njima, već razmišljati o našoj igri, da se spremimo najbolje što možemo i pružimo maksimum”, rekla je Raičević.

Prvi međusobni duel dva tima pripao je Đeru koji je slavio 34:29

Đer je bez poraza u Ligi šampiona od 26. januara 2018. godine, kada je poražen od Bukurešta 28:22.

Lazović smatra da je odbrana ključna i da će time voditi kao trener.

“Vjerujem da će ekipa kao i u prethodnim utakmicama odigrati agresivno i sa velikom energijom, da će timska igra biti odgovor na kvalitet protivnika. Iz takve igre u odbrani treba da imamo disciplinovan napad, vjerujem da ćemo na kraju biti zadovoljne ukoliko svaka djevojka pruži maksimum”, rekla je Lazović.

Ona je istakla da Đer ima fenomenalnu rotaciju, sjajne bekove i da Budućnost, ukoliko želi pozitivan rezultat, mora da im odgovori kompaktnošću.

Duel u Bemaks areni počeće u 19 sati.

Najčitanije

Indeksi oštro pali na početku sedmice

Njujork, (MINA-BUSINESS) - Na Wall Streetu su u ponedjeljak berzanski indeksi oštro pali zbog...
ambasador

Kineski Tajvan