fbpx
NaslovnicaMina SportFudbalRadulović želi pobjedu protiv Grčke

Radulović želi pobjedu protiv Grčke

Podgorica, (MINA) – Selektor Miodrag Radulović kazao je da fudbalska reprezentacija Crne Gore želi pobjedu, navodeći da očekuje da će protiv Grčke odigrati bolje nego u Jerevanu.

Prijateljski duel Crne Gore i Grčke na programu je sjutra u 20 sati u Podgorici.

Radulović je najavio da bi šansu mogli da dobiju i igrači iz mlade reprezentacije.

Prema njegovim riječima, planirano je da se u predstojećim duelima pruži šansa igračima sa manjom minutažom i da se probaju igrači koji su prvi put u reprezentaciji.

“Povratkom Stevana Jovetića, Stefana Savića i Marka Vešovića, predstavićemo se na drugačiji način u odnosu na onaj u Jerevanu. Igraćemo u drugačijem sistemu i potruditi se da odigramo na nivou igara koje smo imali u prošlogodišnjim kvalifikacijama u kojima nije bilo oscilacija i na taj način napravimo dobru uvertira za Ligu naciju”, kazao je Radulović na konferenciji za novinare.

Govoreći o rivalu, on je istakao da je Grčka, nakon angažovanja selektora Gustava Pojeta promijenila stil igre, pokušava da kroz igru i posjed kreira šanse.

“To joj je uspjelo u Rumuniji. Imaćemo šansu da protiv renomirane ekipe pokažemo kvalitet. Želimo pobjedu, ali nećemo postavljati imperativ pred igrače. Imperativ će biti u junu kada se igra za bodove i za plasman”, rekao je Radulović.

Foto: RSCG

Kapiten Stevan Jovetić kazao je da se osjeća dobro i da je spreman za meč.

“Iskreno, uželio sam se reprezentacije. Odužila se pauza, trajala je skoro pet mjeseci. Sigurno da je bitna utakmica jer nema prijateljskih mečeva. Uvijek igramo na pobjedu, a svaki meč donosi nešto novo. Nama je važna zbog podizanja samopouzdanja, kao i da selektor vidi na koga može da računa za buduće obaveze”, rekao je Jovetić.

Govoreći o rivalu on je istakao da Crna Gora igra protiv respektabilne reprezentacije.

“Nemamo pritisak jer ne razmišljamo o prošlosti, već samo naprijed. Važno je da smo svi na okupu, da dobijemo ovu utakmicu i spremimo se za junski početak Lige nacija”, rekao je Jovetić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije