fbpx
NaslovnicaMina SportOdbojkaši i odbojkašice u opremi Unit sporta

Odbojkaši i odbojkašice u opremi Unit sporta

Podgorica, (MINA) – Odbojkaši i odbojkašice Crne Gore naredne četiri godine nosiće sportsku opremu Unit sport, saopšteno je iz Odbojkaškog saveza.

Navodi se da su predsjednik Odbojkaškog saveza Cvetko Pajković i direktor Unit sporta Saša Šaranović potpisali ugovor o sponzorstvu i poslovnoj saradnji, shodno kojem će crnogorske selekcije u naredne četiri godine nositi opremu tog brenda.

Pajković je kazao da je sportskoj asocijaciji na čijem je čelu veliko zadovoljstvo što će tako renomirani proizvođač sportske opreme biti uz reprezentativne selekcije.

“Nadam se da ćemo i mi ići stazama uspjeha, kao što su u opremi Unit sport išli poznati sportisti iz regiona. Kadetkinje i kadeti već su zadužili novu opremu i njihovi prvi utisci su izvanredni”, kazao je Pajković.

Potpisivanje ugovora obavljeno je uz prisustvo muške i ženske kadetske reprezentacije koje se pripremaju za kvalifikacije za evropska prvenstva.

Šaranović je podsjetio da su i ranije imali saradnju sa mlađim kategorijama, ali da ugovor na četiri godine, gdje će sve reprezentacije od pionirske do seniorske, muške i ženske, nositi opremu njegovog brenda, predstavlja veliku čast.

“Meni je kao Crnogorcu izuzetna čast i nadam se da ćemo zajedno ići u veća postignuća i ostvariti neke velike pobjede. Moram napomenuti da je Unit sport prisutan u svim sportovima, počev od atletike, gdje je Ivana Španović osvojila sve svoje najbitnije medalje u mojoj opremi, kao i odbojkaška reprezentacija Srbije. Tako da se nadam da će i reprezentacija Crne Gore u budućnosti osvajati medalje u opremi Unit sporta, kazao je Šaranović.

UNIT SPORT opremu su nosile mnogobrojne odbojkaške selekcije i klubovi, među kojima su i Belhatov, ACH Ljubljana, Vojvodina, OS Srbije, BRSE Bekescsaba, Cuprum Lubin i Marina Kaštela.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Cijene nafte pale nakon iranskih poruka

Njujork, London, (MINA-BUSINESS) - Cijene nafte pale su u petak na međunarodnim tržištima prema...