fbpx
NaslovnicaMina SportNaučna konferencija aprila naredne godine u Dubrovniku

Naučna konferencija aprila naredne godine u Dubrovniku

Podgorica, (MINA) – Naučni skup Crnogorske sportske akademije – Sport, fizička aktivnost i zdravlje: savremene perspektive, biće održan od 8. do 11. aprila naredne godine u Dubrovniku, saopštili su organizatori.

Navodi se da će konferencija biti održana 18. put, u organizaciji Crnogorske sportske akademije i Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, uz pokroviteljstvo tradicionalnih partnera.

Saopšteno je da je konferencija fokusirana na aktualne teme iz svih područja sportske nauke i uključuje pozvane govornike, radionice, školu treninga, usmene prezentacije i postere.

“U područjima bioloških i medicinskih nauka, zdravstvenih nauka, bihevioralnih i društvenih nauka, humanističkih i umjetničkih i društvenih nauka istraživanja, politike i prakse povezane s savremenim perspektivama sporta, tjelesne aktivnosti i zdravlja”, piše u saopštenju.

Organizator vjeruje da teme nude učesnicima konferencije forum za najnovija istraživanja i teorijski i primijenjeni uvid u područje sportskih nauka i srodnih disciplina.

Najčitanije