fbpx
NaslovnicaMina SportMrvaljević: Odluka Upravnog suda nije donešena u meritumu

Mrvaljević: Odluka Upravnog suda nije donešena u meritumu

Podgorica, (MINA) – Odluka Upravnog suda nije donešena u meritumu i ona se vraća nadležnom organu na donošenje novog rješenja, kazao je sportski direktor Judo saveza Srđan Mrvaljević.

On je u regovanju na saopštenje Džudo saveza, naveo da se iz obrazloženja presude jasno vidi da je jedini razlog poništenja rješenja njegov potpisnik.

“Umjesto starješine nadležnog organa rješenje je potpisao direktor koji je imao njegovo punomoćje. Jasno je da se radi o tehničkoj stvari za koju se Dragomir Bečanović hvata kao davljenik za slamku i da će suština rješenja morati da ostane potpuno ista iz razloga što je sud nikada nije ni dovodio u pitanje”, piše u reagovanju Mrvaljevića.

On je ponovio da je rešenje Judo saveza pravosnažno.

“Upravni spor koji vodi sadašnja Uprava za sport i ugašeni Bečanovićev Džudo savez nemaju apsolutno nikakve veze sa rješenjem i legitimitetom Judo saveza koji je osnovan prije dvije godine i funkcioniše u skladu sa Zakonom o sportu i međunarodnim priznanjem, a koga čini 31 klub, kao i svi najbolji crnogorski treneri i takmičari”, piše u reagovanju Mrvaljevića.

On je istakao da je Bečanović svojim dugogodišnjim nečasnim radnjama, bahatošću, nesposobnošću i javašlukom, potpuno iskompromitovao i izgubio svaki autoritet u zemlji i svijetu.

“Klubovi i takmičari ga ne žele u organizaciji iz razliga što je uništio, poharao i na kraju ugasio džudo sport u Crnoj Gori, ali prije svega toga, zato što je pokušao da prvo zloupotrebi, a onda i uništi, čitavu jednu sjajnu generaciju mladih crnogorskih djevojaka i momaka koji teško treniraju i iskreno žive za džudo”, rekao je Mrvaljević.

Najčitanije