fbpx
NaslovnicaMina SportMilenkoski vjeruje u plasman na EP

Milenkoski vjeruje u plasman na EP

Podgorica, (MINA) – Selektor Joško Milenkoski kazao je da je reprezentacija dobila ozbiljne rivale u grupe, ali da vjeruje u kvalitet crnogorskih odbojkaša, uspješne kvalifikacije i plasman na Evgropsko prvenstvo.

Crnogorski odbojkaši u kvalifikacijama za šampionat Evrope igraće u grupi sa POrtugalom, Luksemburgom i Islandom.

Milenkoski smatra da je u grupi sa Crnom Gorom jedan od najtežih rivala, Portugal.

“Portugal je bio učesnik prošlogodišnjeg EP i ostavio izvanredan utisak. Završio je kao četvrtoplasirani u grupi iza Poljske, Srbije i Ukrajine, ali ispred Belgije i Grčke. Umalo je napravio iznenađenje, protiv Holandije u osmini finala, ali je u dramatičnom meču, izgubio 3:2”, rekao je Milenkoski portal Radio televizije Nikšić.

Komentarišući ostale rivale u grupe, on očekuje da će Luksemburg biti bolji od Islanda.

“Samim tim bodovi protiv Islanda, ako bude četvrti, neće se brojati. Tako da protiv Luksemburga moramo da idemo na dvije čiste pobjede i šest bodova, a onda sa Portugalom da vodimo veliku borbu za prvo mjesto u grupi”, rekao je Milenkoski.

On očekuje da će reprezentacija imati kvalitetne pripreme za predstojeće kvalifikacije i da će svi igrači biti u punoj formi i spremni da odgovore izazovu.

“I pored toga što imamo veoma dobrog protivnika vjerujem u kvalitet i mogućnosti naših odbojkaša i očekujem uspješne rezultate i plasman na EP”, rekao je Milenkoski.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije