fbpx
NaslovnicaMina SportMeridianbet i VPSCG produžili saradnju

Meridianbet i VPSCG produžili saradnju

Podgorica, (MINA) – Kompanija Meridianbet i Vaterpolo plivački savez Crne Gore (VPSCG) produžili su saradnju i u 2022. godini, saopšteno je iz te asocijacije.

Ugovor, za drugu uzastopnu godinu saradnje, potpisali su portparol Meridianbeta Lucija Anđelić i predsjednik VPSCG-a Đuro Marić.

Anđelić je, nakon potpisivanja ugovora, kazala da je za tu kompaniju veliko zadovoljstvo što će i u 2022. godini biti uz crnogorske ajkule.

“Zaista nam je veliko zadovoljstvo što ćemo nastaviti saradnju i biti dio uspješnog tima, jer je to jedan od najtrofejnijih Saveza u Crnoj Gori. Znamo da je ova godina izuzetno zahtjevna, da ih čeka veliki broj takmičenja. Želimo im sreću u narednim utakmicama i šampionatima, i da nam donesu što više medalja”, kazala je Anđelić.

Mariće se zahvalio kompaniji Meridianbet što je odlučila da nastavi saradnju.

“Nadamo se da ćemo opravdati njihovo povjerenje, kao što je to bilo i u prvoj godini saradnje. Pred nama je veliki broj takmičenja, seniore očekuju nastupi na Svjetskom i Evropskom prvenstvu, odbrana zlata u Svjetskoj ligi i nastupi naših mlađih selekcija na tri velika takmičenja”, kazao je Marić.

On je podsjetio da će Crna Gora biti domaćin Evropskog prvenstva za igrače do 19 godina.

Predsjednik Marić uručio je Luciji Anđelić crvenu kapicu crnogorskih „ajkula“ sa brojem dva, koja simbolizuje drugu godinu saradnje i boje te kompanije.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Gutić: Glasanje u PSSE jasan zaokret u spoljnoj politici

Podgorica, (MINA) – Glas predstavnice vladajuće većine u Parlamentarnoj Skupštini Savjeta Evrope (PSSE) Maje...