fbpx
NaslovnicaMina SportMehmedović: Olimpijske igre san svakog sportiste

Mehmedović: Olimpijske igre san svakog sportiste

Podgorica, (MINA) – Olimpoijske igre su san svakog sportiste i mali broj njih ima priliku da se bori za plamasman, kazala je crnogorska rukometašica Majda Mehmedović, navodeći da je ponosna da Crna Gora ima šansu da se treći put kvalifikuje.

Crnogorsku selekciju od petka do nedjelje očekuje kvalifikacioni turnir za Tokio i dueli sa Norveškom i Rumunijom.

Crna Gora prvi meč na turniru u Podgorici igra sa Norveškom u petak (18.00), dok je u nedjelju rival Rumunija (16.00).

Mehmedović je da motiva i želje ne fali, iako će crnogorska selekcija biti oslabljena. Borićemo se i protiv Norveške i protiv Rumunije od prvog do posljednjeg minuta. Očekuju nas dvije jako teške utakmice. I protiv Norveške ćemo dati sve od sebe da pokušamo da ih porazimo. Naravno da je teško, jer je ipak to Norveška, ali ja se nadam da ćemo biti kvalitetan protivnik bez obzira u kojem sastavu izašle”, poručila je Majda Mehmedović.

Golman Ljubica Nenezić kazala da je atmosfera u ekipi fantastična.

“Ovo je posebno okupljanje, jer se približavamo našem najvećem cilju. Pripreme teku onako kako smo zamislili. Počeli smo sa analizom Norveške, koja u svojim redovima ima fantastične igrače na svakoj poziciji. Smatram da je naš recept naša energija, lavlje srce i dobra odbrana”, kazala je Nenezić.

Komentarišući odsustvo nekoliko bitnih igračiva, Nenezić je naglasila da je na pripremama najbolje što Crna Gora ima u ovom momentu.

“Smatram da nećemo izaći sa bijelom zastavom, već ćemo se boriti i dati sve od sebe da dođemo do dobrih rezultata”, poručila je Ljubica Nenezić.

Najčitanije

Roma, Atalanta, Bajer i Marsej u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Rome, Atalante, Bajera iz Leverkuzena i Marseja plasirali su se...