fbpx
NaslovnicaMina SportKompanija Krolbay novi sponzor Vaterpolo plivačkog saveza *

Kompanija Krolbay novi sponzor Vaterpolo plivačkog saveza *

Podgorica, (MINA) – Vaterpolo plivački savez i kompanija Krolbay DOO, u čijem je vlasništvu hotel Blue Kotor Bay Premium Spa Resort u Stolivu, potpisali su ugovor o sponzorstvu, saopšteno je iz te asocijacije.

Ugovor je potpisan na godinu, a u cilju što kvalitetnije saradnje sporta i privrede, stvaranja sportskih, finansijskih i organizacionih uslova za postizanje što boljih sportskih rezultata svih vaterpolo i plivačkih selekcija Crne Gore.

Prema tom ugovoru, usluge hotela Blue Kotor Bay koristiće crnogorske selekcije ili reprezentacije, gosti Vaterpolo plivačkog saveza koji borave na pripremama, takmičenjima ili utakmicama u Crnoj Gori.

Izvršni direktor hotela Blue Kotor Bay, Dejan Perić, kazao je da je kompaniji koju predstavlja veliko zadovoljstvo što će biti uz crnogorske ajkule.

“Uz najtrofejniju reprezentaciju u Crnoj Gori, koja je toliko puta obradovala sve u Crnoj Gori. Ubijeđeni smo da će tako biti i u budućnosti, a mi ćemo dati sve od sebe da se ovdje osjećaju kao kod kuće i da imaju najbolje uslove”, rekao je Perić.

Predsjednik Vaterpolo plivačkog saveza, Đuro Marić, kazao je da novi partner Saveza na taj način pokazuje društvenu odgovornost, navodeći da nema baš veliki broj kompanija koje su spremne da se odazovu i pomognu.

“Dugujemo veliku zahvalnost kompaniji Krolbay DOO, u čijem je vlasništvu hotel Blue Kotor Bay. Naišli smo na veliko razumijevanje da budu dio našeg sponzorskog pula, da nam pomognu da imamo najbolje uslove za rad. Vjerujem da ćemo i mi doprinijeti da se za Blue Kotor Bay Premium Spa Resort čuje i van granica Crne Gore”, kazao je Marić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

policija, saobraćajne nezgode u Crnoj Gori

Za 24 sata 13 saobraćajnih nezgoda

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori u posljednja 24 sata dogodilo se 13 saobraćajnih...