fbpx
NaslovnicaMina SportKataši na završnim pripremama u Nikšiću 

Kataši na završnim pripremama u Nikšiću 

Podgorica, (MINA) – Crnogorski kataši pripreme za Svjetsko seniorsko prvenstvo u karateu odradiće od petka do ponedjeljka u nikšićkom sportskom centru Trim, saopšteno je iz Karate saveza.

Šampionat svijeta biće održan od 6. do 11. novembra u Madridu. Selektor seniorske kata reprezentacije Jugoslav Bukulić na četvorodnevnim pripremama radiće sa četiri takmičara.

Za pripreme pozvani su Biserka Radulović i članovi muškog kata tima Mijat Vojvodić, Srđan Vuković i Vladimir Mijač. Crna Gora će u katama na SP imati predstavnike u obje konkurencije pojedinačno i muški tim u ekipnoj konkurenciji.

U katama pojedinačno nastupiće Vojvodić i Radulović. Vojvodić sa Vukovićem i Mijačem činiće muški kata tim. Najavljeno je da će takmičari u borbama završne pripreme početi u utorak.

Crnu Goru će u Madridu u borbama predstavljati Nenad Dulović, Mario Hodžić, Nikola Malović i Almir Cecunjanin u muškoj, odnosno Marina Raković, Dragana Konjević, Ksenija Rajović i Vasilisa Bujić u ženskoj konkurenciji.

Saopšteno je da će Bujić nastupiti samo u ekipnoj konkurenciji. Predvodiće ih selektori Slobodan Vlahović i Žarko Raković. 

Najčitanije