fbpx
NaslovnicaMina SportGolbalisti na kampu u Roštoku

Golbalisti na kampu u Roštoku

Podgorica, (MINA) – Golbal reprezentacija Crne Gore boraviće za vikend na internacionalnom trening kampu u njemačkom Roštoku, saopšteno je iz Paraolimpijskog komiteta.

Navodi se da je organizator kampa golbal klub Hanza iz Roštoka.

Planirano je da crnogorska reprezentacija, pored Hanse, odradi zajedničke treninge i sparing utakmice sa njemačkim nacionalnim timom, kao i sa Arhusom, koji čini okosnicu danske reprezentacije.

Selektor Nikola Čurović kazao je da je Crna Gora osvajanjem sedmog mjesta na prošlogodišnjem Evropskom prvernstvu u Turskoj zavrijedila pažnju najboljih evropskih reprezentacija.

“Sigurno da će nam kamp poslužiti kao dobra provjera, za urađeno u prethodnom periodu, kao i da u sparing utakmicama uočimo nedostatke koje trebamo da otklonimo. Cijela ova godina biće koncipirana na jakim turnirima i kampovima kako bi maksimalno spremni dočekali sljedeće Evropsko prvenstvo A divizije sa željom da napravimo i korak više, plasman među četiri najbolje evropske ekipe”, kazao je Čurović.

U Njemačkoj će nastupiti ekipa u najjačem sastavu, Marko i Nikola Nikolić, Miloš Ranitović, Mirnes Ramović i Goran Macanović.

Predvodiće je selektor Nikola Čurović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije