fbpx
NaslovnicaMina SportFudbalBožović i Đorđević na čelu

Božović i Đorđević na čelu

Podgorica, (MINA) – Fudbaler Budućnosti, Draško Božović i Boban Đorđević, koji je u jesenjem dijelu nastupao za Grbalj, sa po devet postignutih golova dijele čelnu poziciju na listi strijelaca Telekom Prve fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore.

Gol manje postigli su Igor Ivanović iz Budućnosti, fudbaleri Rudara Velizar Janketić i Vule Vujačić, članovi Sutjeske Damir Kojašević, Stefan Nikolić i Marko Ćetković, napadač Koma Sava Gardašević i Boris Kopitović, koji je u jesnjem dijelu prvenstva igrao za Petrovac.

Po šest golova postigli su Petar Grbić iz Budućnosti, Goran Vujović iz Koma i Božo Marković iz Sutjeske, dok su se po
pet puta u listu strijelaca upisali igrači Budućnosti Panajotis Moraitis i Dušan Stojiljković, Milan Đurišić iz Iskre, Žarko Popović iz Koma, fudbaleri Podgorice Jovan Vujović, Šaleta Kordić i Nikola Vujnović, Miloš Kalezić iz Petrovca, Marko Vučić iz Sutjeske i Tiago Rodrigues Faria iz Rudara.

Prvi trofej Radija Crne Gore, u sezoni 2013/14, osvojio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti, a u narednih pet golgeteri Sutjeske Goran Vujović i Igor Ivanović, igrači Mladosti, Marko Šćepanović i Zoran Petrović i napadač Zete, Nikola Krstović.

Najčitanije

Đinović u četvrtfinalu EP u Beogradu

Podgorica, (MINA) - Crnogorski bokser Tomislav Đinović plasirao se u četvrtfinale seniorskog prvenstva Evrope...