fbpx
NaslovnicaMina SportCrnogorski golbalisti ostvarili 11 pobjeda

Crnogorski golbalisti ostvarili 11 pobjeda

Podgorica, (MINA) – Golbal reprezentacija Crne Gore opravdala je ukazano povjerenje na trening kampu u Roštoku i ostvarila 11 pobjeda u 12 odigranih mečeva, kazao je selektor Nikola Čurović.

Crnogorski golbalisti proteklog vikenda boravili su u Roštoku gdje, na trening kampu u organizaciji golbal reprezentacije Njemačke.

Na kampu je, osim reprezentacija Cene Gore i Njemačke, učestvovala Danska, kao i golbal klub Hanza Roštok.

Crnogorski reprezentativci odigrali su po tri utakmice sa svakom ekipom i ostvarili 11 pobjeda uz 1 poraz.

Odradili su i zajednički trening sa ekipom Hanze.

Čurović je kazao da im je bilo čast i zadovoljstvo što su dobili poziv golbal reprezentacije Njemačke, evropskog šampiona iz 2019. godine, da učestvuju na trening kampu u Rostoku.

On je istakao nda je Roštok glavna trening baza njemačkog nacikonalnog tima.

“Bila je to odlična prilika da svi igrači dobiju minutažu koju su na najbolji mogući način iskoristili. To je bila naša prva provjera u ovoj godini. Zadovoljan sam i igrom i trenutnom formom i nadam se da će kamp biti lijepa uvertira za nastavak sezone”, rekao je Čurović.

On je najavio da cnogorske golbaliste očekuju nastupi na turnirima, kao i Liga šampiona čiji će učesnik biti Golbal klub Nikšić.

Na kampu su učestvovali reprezentativci Nikola i Marko Nikolić, Mirnes Ramović, Goran Macanović i Miloš Ranitović, a predvodio ih je selektor Čurović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije