fbpx
NaslovnicaMina SportCrnogorski golbalisti na pripremama u Rimu

Crnogorski golbalisti na pripremama u Rimu

Podgorica, (MINA) – Golbal reprezentacija Crne Gore otputovala je danas za Rim gdje će do ponedjeljka trenirati sa Italijom, u okviru priprema za Evropsko prvenstvo – A divizije u turskom Samsunu.

Selektor Nikola Curović kazao je da će od izuzetnog značaja biti koncepcija treninga koju su im predstavili Italijani.

“Visok intezitet i kvalitet trenažnih utakmica sa Italijanima na dnevnom nivou od po šest sati će podići nivo forme i kvalitet igre momaka.

“Za sada pripreme teku po planu, motivacija je na zavidnom nivou, momci vrijedno rade i nemamo problema sa ozbiljnijim povredama. Prethodnog vikenda na kontrolnom ESPO turniru u Finskoj imali smo šest utakmica za tri dana. Pokazali smo da možemo da se ravnopravno nosimo sa velikim ekipama i nadam se da ćemo na Evropskom prvenstvu u Turskoj ispuniti veoma važan cilj, a to je opstanak u elitnoj diviziji”, rekao je Čurović.

Crnogorska reprezentacija u Italiju putuje u punom sastavu – Goran Macanović, Miloš Ranitović, Nikola i Marko Nikolić i Mirnes Ramović, a predvodiće ih selektor Nikola Čurović.

Najavljeno je da će završne pripreme biti odrađene
u trenažnoj bazi golbal reprezentacije u Nikšiću, kao i da će im u radu pomagati jedan od najboljih svjetskih igrača, Slovenac Matej Ledinek.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije