fbpx
NaslovnicaMina SportCrnogorac, Elektroprivreda i Mimoza na vrhu

Crnogorac, Elektroprivreda i Mimoza na vrhu

Podgorica, (MINA) – Šahisti cetinjskog Crnogorca, nikšićke Elektroprivrede i Mimoze iz Tivta dijele čelnu poziciju na tabeli CEDIS Premijer lige nakon četiri odigrana kola.

U derbiju kola Rudar je bio na pragu pobjede protiv Elektroprivrede, zahvaljujući pobjedama Slaviše Milanovića i Stjepana Krstonijević, ali su Luka Drašković, Boban Bogosavljević i Igor Sarić preokrenuli rezultat.

Najduže su za tablom ostali Boro Miljanić i Nikola Potpara, a nekadašnji omladinski prvak Jugoslavije je odigrao kao u najboljim danima i donio Nikšićanina veliku pobjedu.

Crnogorac je opravdao ulogu favorita protiv Herceg Novog, a pobjede su ostvarili Miloš Perunović, Dragan Kosić, Miloš Pečurica i Danilo Pobor, dok je poen Herceg Novom donio Nenad Karišik.

Remizirali su Milo Pobor i Zoran Runić.

Budućnost je maksimalnim rezultatom 6:0 pobijedila Berane, dok je Mimoza savladala Bihor 5:1.

Poen Bihorcima donio je Miloš Milošević koji je savladao Milana Draška, a kuriozitet je da je sve poene Bihoru donio upravo mladi fide majstor iz Beograda.

Sjutra je na programu peto kolo u kome se sastaju: Berane – Mimoza, Rudar – Budućnost, Prosvjeta – Elektroprivreda, Bihor – Herceg Novi.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije