fbpx
NaslovnicaMina SportCGES i POK produžili saradnju

CGES i POK produžili saradnju

Podgorica, (MINA) – Crnogorski elektroprenosni sistem (CGES) i Paraolimpijski komitet (POK) potpisali su danas novi sponzorski ugovor i saradnju produžili za još godinu.

Ugovor u generalnom sponzorsvu potpisali su predsjednik POK, Igor Tomić i izvršni direktor CGES-a, Ivan Asanović.

Tomić je podsjetio da je CGES prvi generalni sponzor krovne asocijacije sporta osoba sa invaliditetom i da saradnja traje još od 2018. godine.

“Iz punog srca, u ime svih crnogorskih paraolimpijaca i POK-a, jedno veliko i iskreno hvala CGES-u, na čelu sa direktorom Ivanom Asanovićem što su nastavili sjajan kontinuitet velike, iskrene podrške i velikog nivoa društvene odgovornosti koji pokazuju prema našim sportistima. Najljepšu zahvalnicu, siguran sam, ispisaće crnogorski paraolimpijci na svim velikim takmičenjima koje ih očekuju u ovoj godini”, rekao je Tomić.

Asanović je u pratnji saradnika posjetio crnogorske paraolimpijce u Resursnom centru Podgorica i poželio im uspješan nastup na predstojećim takmičenjima, navodeći da će uvijek imati podršku kompanije na čijem je čelu.

“Izuzetno sam srećan što smo danas u Resursnom centru sa našim paraolimpijcima – našim velikim šampionima koji su ponos cijelog crnogorskog društva. Zadovoljstvo mi je što je naša kompanija i u 2022. godini dio velikih pobjeda POK-a, sa kojim dijelimo brojne vrijednosti, ali i izuzetne sportske rezultate i uspjehe”, rekao je Asanović.

On je istakao da ga raduje što je CGES prepoznao njihovu snagu, želju koja nema granice, čeličnu volju i borbenost koja stvara izuzetne sportske rezultate.

“Kao jedna od vodećih kompanija u državi CGES je uvijek imao cilj da se uključi u sve svere važne za naše društvo. Zato smo i ponosni na ovaj ugovor. Idemo dalje zajedno”, rekao je Asanović.

On je odigrao i nekoliko poena sa crnogorskim paraolimpijcem, bronzanim iz Tokija, Filipom Radović.

Osvajači bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u Helsingborgu, Radović, Luka Bakić i Dejan Bašanović, uručili su Asanoviću uramljeni dres u kojem su ostvarili taj istorijski rezultat.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

SNP

Kaluđerović: Bez odlaganja uvesti Amber Alert sistem

Podgorica, (MINA) - Poslanica Socijalističke narodne partije (SNP) Slađana Kaluđerović pozvala je Vladu i...