fbpx
NaslovnicaMina SportČakar: Dobre partije na terenu rezultat velikog rada

Čakar: Dobre partije na terenu rezultat velikog rada

Podgorica, (MINA) – Dobre partije na terenu rezultat su velikog rada, truda i zalaganja, kazala je talentovana odbojkašica Rudara i crnogorske reprezentacije, Majda Čakar.

Ona je naglasila je recept za uspjeh rad, red i disciplina.

Prema njenim riječima, nagrada za sportistu grada je kruna dosadašnje karijere.

“Odbojku sam počela da treniram sa šest godina. Veliki uticaj da razvijem ljubav prema sportu imala je moja sportska porodica. Odbojka mi je pokazala i naučila me kako da se borim, da budem velika i u pobjedi i u porazu. Kroz sve selekcije sam trenirala sa starijim djevojčicama od mene, to mi je pomoglo da dosta brzo napredujem i u pojedinim momentima budem najmlađa igračica lige”, kazala je Čakar.

Foto: OSCG

Ona je u intervjuu za zvanični sajt Odbojkaškog saveza istakla da joj je stric Damir, proslavljeni fudbaler, velika podrška u svim situacijama.

“U svakom momentu je tu da na mene prenese svoje zavidno sportsko iskustvo i savjete. Prati sve moje utakmice i njegove pohvale su mi veliki vjetar u leđa, kada znam da je utakmica uspjela. Takođe je moj najveći i najiskreniji navijač i kritičar”, rekla je Čakar, koja je nedavno napunila 17 godina.

Govoreći o reprezentaciji i šta joj znači reprezentativni dres, ona je kazala da je to san svakog sportiste.

“Prošla sam sve reprezentativne selekcije u mlađim kategorijama. Seniorska reprezentacija je san svakog sportiste. Nadam se da ću, uz dobar stručni rad i kvalitetne partije na terenu, zaslužiti poziv za seniorsku reprezentaciju i jednog dana zablistati na velikoj odbojkaškoj sceni. Sebe vidim u budućnosti rame uz rame sa mojim odbojkaškim uzorima”, kazala je Čakar.
(kraj) eml/gop

Najčitanije

Geopolitičke tenzije nijesu ugrozile stabilnost bankarskog sektora

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Pozitivni trendovi crnogorskog bankarskog sektora svjedoče o njegovoj stabilnosti, koju nijesu...