fbpx
NaslovnicaMina SportFudbalBoljević: Duel sa Kiprom bitan, ali ne i presudan

Boljević: Duel sa Kiprom bitan, ali ne i presudan

Podgorica, (MINA) – Fudbalskoj reprezentaciji Crne Gore duel sa Kiprom nije presudan, ali je njegov ishod bitan za nastavak takmičenja u Ligi Evrope, kazao je vezista Standarda iz Liježa, Aleksandar Boljević.

Duel Crne Gore i Kipra, na startu takmičenja u Ligi Evrope, biće odigran u subotu u Nikoziji.

Dubljević je kazao da se raduje novom okupljanju u reprezentaciji i prilici da se isprave greške iz prethodnih ciklusa.

“Kada se u posljednjoj utakmici ne ostvari dobar rezultat, onda se jedva čeka naredna prilika da se isprave neke stvari”, rekao je Dubljević.

Komentarišući činjenicu da očekivanja javnosti od reprezentacije nijesu velika, Dubljević je kazao
da je bolje da je tako, navodeći da su podbacili uvijek kada se od njih očekivao rezultat.

“Nijesmo u situaciji da obećavamo. Grupa je izjednačena, svi smo negdje sa podjednakim šansama. Treba da se pripremimo i probamo da protiv Kipra pobijedimo”, rekao je Boljević.

On je kazao da je na Kipru prva od šest utakmica u grupi Lige nacija.

“Ta utakmica nije presudna, ali je bitno da se počne dobrim rezultatom ili pobjedom. Bilo bi lakše igrati protiv Luksemburga”, rekao je Boljević.

Fudbaler belgijskog Standarda kazao je da ga raduje dolazak Stevana Jovetića i Stefana Savića, navodeći da je suvišno pričati koliko znači njihovo prisustvo u timu.

“Oni su nama pokretačka snaga. Lakše je igrati sa njima u timu”, rekao je Boljević.

Komentarišući odsustvo Žarka Tomaševića i Marka Simića, on je kazao kazao da je hendikep odsustvo i jednog, a ne dvojice odbranbenih igrača.

On je naglasio da je obaveza svakog igrača u dresu reprezentacije pruži maksimum.

“Dužnost nam je da damo sve od sebe. Reprezentacija nam je dala sve i pomogala u karijeri i ostvarivanju transfera. Prilika da to vratimo, da damo maksimum i pobijedimo u Nikoziji”, zaključio je Boljević.

Najčitanije

Izabran novi Odbor direktora CEDIS-a

Nikšić, (MINA-BUSINESS) – Odbor direktora Elektroprivrede (EPCG) je, u svojstvu Skupštine akcionara Crnogorskog elektrodistributivog...