fbpx
NaslovnicaMina SportKošarkaAdmiralBet generalni sponzor Košarkaškog saveza

AdmiralBet generalni sponzor Košarkaškog saveza

Podgorica, (MINA) – AdmiralBet, renomirana švajcarska multinacionalna kompanija koja se bavi privređivanjem posebnih igara na sreću, novi je generalni sponzor Košarkaškog saveza, saopšteno je iz te asocijacije.

U prethodnoj godini, AdmiralBet je postao generalni sponzor ABA lige.

Saopšteno je da partnerstvo sa Košarkaškim savezom Crne Gore dogovoreno za naredne četiri godine.

“AdmiralBet želi da bude dio najkvalitetnijeg sporta i velikana kakav je Košarkaški savez Crne Gore. Naša kompanija je već na ekskluzivan način dio najkvalitetnijeg sporta u regionu, kao sponzor ABA lige, pa je prirodan nastavak te priče i ova saradnja. AdmiralBet želi najbolje, da navijačima približi i svoj brend i ponudu, ali i da uvijek bude na strani pobjednika. Nadam se da ćemo ovim korakom i ulaganjem doprinijeti velikim rezultatima”, rekao je direktor AdmiralBet Crna Gora Igor Papić.

Generalni sekretar Košarkaškog saveza Darko Ivanović kazao je da mu je izuzetno drago što su još jednu ozbiljnu kompaniju dodali sponzorskom pulu.

“Nadamo se da ćemo predanim radom i dobrim rezultatima opravdati povjerenje. Admiral je kompanija koja je prepoznala kvalitet košarke na ovim prostorima, Crna Gora je poznata po košarkašima i košarkašicama i ova saradnja je potvrda toga“, kazao je Ivanović

AdmiralBet je dio Novomatic Group – lidera u tehnologiji igara i jednog od najvećih svjetskih organizatora i proizvođača visokotehnološke opreme za elektronske igre.

Admiral Bet je, nakon snažnog ulaska na tržište i ponude robne marke, postao najbrže rastuća kompanija u regionu, prepoznatljiva po jedinstvenoj ponudi, najboljim kvotama i širokom spektru zabave na mreži i u klubovima širom Balkana.
(kraj) eml

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije