fbpx
NaslovnicaCrna GoraMilačić: Abazović danas prešao u prvi tim DPS-a

Milačić: Abazović danas prešao u prvi tim DPS-a

Podgorica, (MINA) – Prava Crna Gora pozvala je građane na, kako je saopšteno iz te partije, snažno jedinstvo u borbi protiv prekrajanja izborne volje i rezultata od 30. avgusta 2020. godine.

Lider Prave Marko Milačić kazao je da je prihvatanjem mandata za sastav nove vlade od predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, lider URA-e Dritan Abazović „sa klupe za rezervne igrače, na kojoj sjedi već nekoliko mjeseci, prešao u prvi tim Demokratske partije socijalista“.

„Bez obzira na to da li će njegov prvi “vezista” Vladimir Joković imati snage i hrabrosti da dovrši svoj dio posla, izdaja pobjede 30. avgusta već danas je i potpuno zvanična“, rekao je Milačić.

Prava Crna Gora, kako je naveo, poziva građane da svojim naporima, zajedno sa čestitim poslanicima i političkim snagama izborne većine 30. avgusta, „odbrane izbornu volju i ne dozvole njeno dalje prekrajanje“.

„U tom smislu pozdravljamo napore Strahinje Bulajića u nezakazivanju projektovane sjednice Skupštine na kojoj bi se izvršila izdaja izborne volje, kao i zajedničku borbu na rešavanju sistemske i institucionalne krize, vraćanjem mandata građanima i glasanjem na prijevremenim parlamentarnim izborima“, kaže se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Vlada

Rezolucija UN-a nije uvrštena na dnevni rad današnje sjednice Vlade

Podgorica, (MINA) – Vlada Crne Gore neće danas raspravljati o Rezoluciji Ujedinjenih nacija (UN)...