fbpx
NaslovnicaGlavna vijestBečić: Uvijek ću osuditi pojedinačne ispade

Bečić: Uvijek ću osuditi pojedinačne ispade

Podgorica, (MINA) – Pojedinačni ispadi i fašistički usklici nikada nijesu, niti mogu biti stavovi grupacija, partija ili naroda, poručio je predsjednik Skupštine i lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić, dodajući da će takve pojave uvijek oštro osuditi.

Bečić je to poručio nakon što je dio učesnika protesta, nezadovoljnih inicijativom za smjenu Vlade, verbalno napalo potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića ispred zgrade Radio Televizije Crne Gore (RTCG).

“Uzalud vam trud svirači. Uzalud pokušaji podmetanja i fabrikovanja da bi sakrili pripremljenu izdaju narodne volje”, naveo je Bečić na Tviteru /Twitter/.

On je kazao da je ponosan na mirni, dostojanstveni i stameni narod Crne Gore koji je, kako je Bečić dodao, uvijek na demokratski i evropski način znao da se odupre nepravdi, prevari i izdaji narodne volje.

“Sve suprotno od toga, a pogotovo pojedinačne ispade i fašističke usklike uvijek sam oštro osuđivao i uvijek ću to činiti, jer to nikada nijesu, niti mogu biti stavovi grupacija, partija ili naroda Crne Gore”, naveo je Bečić.

On je iskazao poštovanje za ljude koji su se, kako je naveo, po hladnoći i snijegu, u velikom broju, mirno, pristojno i dostojanstveno suprotstavili “gaženju Ustava i izborne volje građana Crne Gore”.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Ekspertiza Ukrajine u oblasti e-usluga model kako treba djelovati

Podgorica, (MINA) - Stručnost i ekspertiza Ukrajine u oblasti e-usluga i digitalne transformacije predstavlja...