fbpx
NaslovnicaServisne informacijeVišesatna isključenja struje zbog radova

Višesatna isključenja struje zbog radova

Podgorica, (MINA) – Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog ugradnje brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CGES).

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

U Ulcinju nova brojila će dobiti Brajša, Cekovići i Bulevar Maršala Tita, a u Herceg Novom Kamenari.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od deset do 15 sati bez struje biti Milunovići, Šujaci, Kupine, Rijeka Piperska, Duga i Potoci.

U periodu od osam do 13 sati, po pola sata, struju neće imati dio Zagoriča oko groblja, dio Doljana, zgrada CGES-a na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, dio ulica Kralja Nikole, Slobode, Vuka Karadžića i Vasa Raičkovića, kao i Pošta u ulici Brastva i jedinstva.

Kratkotrajna isključenja planirana su i u periodu od osam sati i 30 minuta do 13 sati za dio Cvjetne i ulice Miloša Obilića, kao i ulice Mirka Banjevića, Radovana Zogovića, Neznanih junaka, Zmaj Jovina i Andrije Paltašića.

Struju od devet do 14 sati i 30 minuta neće imati željezničke stanice Bioči i Lutovo, Potkrš, Klopot, Pelev Brijeg, Lutovo, Boljesestra, Seoštica i Orah.

U Nikšiću od devet do 14 sati struju neće imati Tospude ,Trešnjevo, repetitor Krotinja i Rokoči, a od osam sati i 30 minuta do 12 sati i 30 minuta Podprisoje. Od deset do 14 sati bez struje će biti Banjani, Vilusi i Grahovo.

U Plužinama će bez struje od deset do 11 sati biti Crkvičko polje, Žeično, Babići, Šarići, Barni Do, Brijeg, Šćepan Polje i Carina, Paklice, Kolo, Jerinići, Nikovići, Bojati i Kneževići, odnosno Lijepi Pod.

U Kotoru od deset do 11 sati struju u polusatnim terminima neće imati područje u okolini Vile Karmen i Prčanj Kula.

U Herceg Novom će od deset do 15 sati bez struje biti Kruševice i Vrbanj.

U Baru od 13 do 13 sati i 30 minuta struju neće imati naselje Markičići, Smokvina ulica i izvod Šekularac, a od 12 do 13 sati Mišići, Đurmani, Biserna Obala, Kaptaža, Lišje Potok, Gornji Đurmarni, Grabovik, Kamenolom, Gornje zagradje, Crni rt i repetitor.

Bez struje će u Budvi od devet do 14 sati biti Podbabac, a u Ulcinju od osam do 15 sati Gornja Briska gora.

U Pljevljima će, od deset do 11 sati, bez struje biti Šula i Gradir – Montenegro (Rudnik „Šuplja stijena“).

U Andrijevici će od osam do 17 sati bez struje biti Peovac, Oblo Brdo, Kralje, Sjenožeta, Gnjili Potok, Trešnejvik, Štavna, Rudo Brdo i Gradišnjica.

U Beranama će, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati izbjeglička naselja na Rudešu, dio naselja Talum, Gornje i Donje Zaostro, Crljevine, Lukavica, Štitari, Bubanje, Rujišta i dio sela Bubanje.

U Plavu od osam sati do 14 sati i 30 minuta struju neće imati dio sela Grnčar, a u Rožajama od devet do 14 sati i 30 minuta Vuča.

Bez struje će u Bijelom Polju od devet do 15 sati biti Livadice, Zaton, Tamčina i Ostrelj, a u Mojkovcu od deset do 13 sati Podbišće.

U Kolašinu od devet do 14 sati struju neće imati Lokve, a od devet do 14 sati i 30 minuta Osreci, Zakrilje, Vočje, Mioska, Dragovića Polje, Svrke, Redice i Bojići.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Najčitanije

NP Biogradska gora sjutra otvoren za posjetioce

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Nacionalni park (NP) Biogradska gora biće od sjutra otvoren za posjetioce. "Posjetioci...