fbpx
NaslovnicaServisne informacijePovoljni uslovi za vožnju

Povoljni uslovi za vožnju

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a vozačima se savjetuje oprezna vožnja i poštovanje saobraćajnih pravila.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta Krstac – raskrsnica za Lovćen saobraćaj će biti obustavljen od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije puta Petrovac – Podgorica, od raskrsnice sa obilaznicom Golubovci do raskrsnice sa putem za aerodrom, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog miniranja na južnom portalu tunela Suka autoputa Bar – Boljare, na prvoj sekciji Smokovac – Uvač – Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije mosta “Radovan Pavićević“ na Zeti u Danilovgradu saobraćaj će biti obustavljen. Saobraćaće se preko privremenog mosta za pješake i putnička vozila čije ukupno opterećenje ne prelazi 3,5 tona. Teretni i autobuski saobraćaj preusmjeren je alternativnim saobraćajnicima Podgorica – Spuž i Danilovgrad – Bogetići.

Na dijelu puta od Ski centra Kolašin 1400 do Ski centra Kolašin 1600 zbog izvođenja radova saobraćaj će se obustavljati u terminima od devet do 11 sati i od 13 do 15 sati, izuzev nedjeljom.

Od danas do kraja oktobra za vrijeme izvođenja radova na magistralnim i regionalnim putevima u Crnoj Gori radi snimanja i prikupljanja podataka za izradu putne beze podataka dolaziće do povremenih obustava saobraćaja najviše do 15 minuta.

 

Najčitanije

Roma, Atalanta, Bajer i Marsej u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Rome, Atalante, Bajera iz Leverkuzena i Marseja plasirali su se...