fbpx
NaslovnicaServisne informacijePovoljni uslovi za vožnju

Povoljni uslovi za vožnju

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori jutros se saobraća nesmetano, a duž klisura i usjeka mogući su sitnijiji odroni, saopšteno je iz Auto moto saveza.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-5 Rožaje – Špiljani saobraćaj će biti obustavljen od osam sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta i od 13 sati i 30 minuta do 16 sati i 30 minuta.

Saobraćaj na putu Podgorica-Cetinje-Nikšić zbog izgradnje bulevara, promijenjen je sa dvosmjernog u jednosmjerni od raskrsnice do Komanskog mosta.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-3 dionica Danilovgrad-Podgorica, saobraćaj se na mjestu radova obavlja jednom trakom naizmjenično, a mogući su i povremeni prekidi, ne duži od 15 minuta.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6 dionica Mihajlovica (Ranče)-Pljevlja saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 sati i od 13 do 15 sati.

Saobraćaj na regionalnom putu R-13 od petlje Mateševo do istoimenog naselja, obustavljen je devet do 13 sati i od 15 do 18 sati zbog rekonstrukcije.

Na magistralnom putu M-3 dionica Šćepan Polje-Nikšić zbog sanacije klizišta režim saobraćaja promijenjen je sa sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta R-1 Mojkovačka ulica, režim saobraćaja promijenjen je na jednosmjerni, a mogući su i povremeni prekidi, ne duži od 15 minuta.

Zbog radova na regionalnom putu -13 dionica Mateševo-Kolašin, u zoni Mateševa režim saobraćaja će biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a dolaziće i do povremenih prekida saobraćaja ne dužih od 15 minuta.

Na prvoj dionici auto puta Podgorica-Mateševo zabranjen je prolaz za vrijeme radova.

Prolaz je jedino dozvoljen vozilima koja posjeduju propusnicu kompanije CRBC.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Institut za javno zdravlje, IJZ, hpv vakcinacija

IJZ: Dodatni termini za HPV vakcinaciju

Podgorica, (MINA) - Institut za javno zdravlje (IJZ) i domovi zdravlja organizovaće tokom naredne...