fbpx
NaslovnicaServisne informacijePovoljni uslovi za vožnju

Povoljni uslovi za vožnju


Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a vidljivost je dobra, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Iz AMSCG su savjetovali vozače da voze oprezno u skladu sa uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja.

Saobraćaj na magistralnom putu M-5 Rožaje-Špiljani danas će zbog miniranja biti zatvoren od devet do 15 sati i od 21 do 24 sata.

Na tom putu saobraćaj će od od sjutra, za sve vrste vozila, biti obustavljan od osam do 11 i od 13.30 do 16.30 sati i od 21 do 24 sata. Van ovih termina saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom.

Na magistralnom putu M-6 dionica Mihailovica-Pljevlja saobraćaj će se obustavljati u terminima od devet do 11 sati i od 13 do 15 sati.

Na regionalnom putu R-3 dionica Pljevlja-Metaljka saobraćaj je obustavljen od 12 do 16 sati.

Zbog izgradnje magistralnog puta Cetinje – Nikšić, saobraćaj na regionalnom putu Cetinje-Čevo biće obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati, a u ostalom periodu dolaziće povremeno do prekida saobraćaja ne dužih od 15 minuta.

Saobraćaj na regionalnom putu R-13 od Tuzi Ljevoriječkih do Mateševa biće obustavljen od deset do 14 sati zbog sanacije.

Zbog radova na magistralnom putu M-3 Danilovgrad-Podgorica zatvorena je jedna traka bulevara, a mogući su kraći zastoji, ne duži od 15 minuta.

Zbog radova na magistralnom putu M-4, dionica Podgorica-Tuzi, zatvorena je jedna traka bulevara.

Na putevima Pljevlja-Đurđevića Tara-Žabljak-Šavnik, Pljevlja-Gradac-Šula i Đurđevića Tara-Mojkovac, saobraćaj je zbog asfaltiranja promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 19 sati.

Na prvoj dionici auto puta Podgorica-Mateševo zabranjen je prolaz za vrijeme radova.

Prolaz je jedino dozvoljen vozilima koja posjeduju propusnicu kompanije CRBC.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije