fbpx
NaslovnicaServisne informacijeOprezno na sjeveru zbog poledice

Oprezno na sjeveru zbog poledice


Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a vidljivost je mjestimično smanjena, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).

Iz AMSCG savjetovali su da se vozi opreznije i upozorili na odrone i poledicu u višim predjelima i preko prevoja.

Na putu Šavnik – Žabljak saobraćaju putnička i kombi vozila. Kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjeno je kretanje zbog snijega.

Na putu Dinoša – Cijevna Zatrijebačka zbog bušačko minerskih radova saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od osam do 16 sati.

Na magistralnom putu Danilovgrad – Podgorica, dionica Komanski most – skretanje za Bandiće zbog radova je neophodna opreznija vožnja, a saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni uz povremene prekide ne duže od 15 minuta.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta dionica Rozaje-Spiljani saobraćaj je obustavljen za sve vrste vozila od osam do 11 sati i od 13 do 14 sati.

Na magistralnom putu Lepetani-Tivat zbog priključenja opštine Herceg-Novi na regionalni vodovod promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, uz povremene prekide ne duže od 15 minuta.

Ulazak i izlazak iz Crne Gore preko graničnih prelaza obavlja se svakodnevno tokom 24 sata, osim preko prelaza Vuča na putu Rožaje – Tutin i Metaljka na putu Pljevlja –Čajniče od sedam d 19 sati.

Najčitanije