fbpx
NaslovnicaServisne informacijeOprezna vožnja zbog pojave odrona i smanjene vidljivosti

Oprezna vožnja zbog pojave odrona i smanjene vidljivosti

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori jutros se saobraća mjestimično po mokrim putevima, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG) i poručili vozačima da pažljivo voze na dionicama koje vode duž klisura i usjeka zbog pojave odrona.

Iz AMSCG su naveli da je zbog magle smanjena vidljivost po kotlinama i savjetovali vozačima opreznu vožnju prilagođenu uslovima i stanju na putu.
Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6, dionica Trubjela-Vilusi biće obustavljen saobraćaj za sve vrste vozila od devet do 11 i od 14 do 16 sati. Van ovih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično na mjestu radova.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatar Bašta, promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Najčitanije