fbpx
NaslovnicaServisne informacijeOprez zbog mokrih puteva

Oprez zbog mokrih puteva

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori se saobraća po pretežno mokrim putevima, a vidljivost je mjestimično smanjena, saopšteno je iz Auto moto saveza.

Upozorava se da duž klisura i usjeka ima sitnih odrona.

“Vozačima se savjetuje da voze oprezno, da vožnju prilagode Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna pažnja jer je izmijenjen režim vožnje”, kaže se u saopštenju.

Na magistralnom putu M-5 Rožaje-Špiljani, zbog iskopa kosine u sklopu rekonstrukcije, saobraćaj će biti obustavljen sve vrste vozila od osam sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta i od 13 sati i 30 minuta do 16 sati i 30 minuta.

Saobraćaj na putu Podgorica-Cetinje-Nikšić zbog izgradnje bulevara, promijenjen je sa dvosmjernog u jednosmjerni od raskrsnice do Komanskog mosta.

Saobraćaj na magistralnom putu M-6, na dionici Mihajlovica(Ranče)- Pljevlja obustavljen je od
devet do 11 sati i od 13 do 15 sati, zbog rekonstrukcije.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-3 dionica Danilovgrad-Podgorica, saobraćaj se na mjestu radova obavlja jednom trakom naizmjenično, a mogući su i povremeni prekidi, ne duži od 15 minuta.

Privremeno se obustavlja saobraćaj za sve vrste vozila od devet do 13 sati i od 15 do 18 sati, zbog radova na rekonstrukciji regionalnog puta R-13, od petlje Matesevo do istoimenog naselja.

Na magistralnom putu M-3 dionica Šćepan Polje-Nikšić zbog sanacije klizišta režim saobraćaja promijenjen je sa sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta R-1 Mojkovačka ulica, režim saobraćaja promijenjen je na jednosmjerni, a mogući su i povremeni prekidi, ne duži od 15 minuta.

Zbog izmještanja vodovoda od hotela Maestral do plaže Kamenovo u Budvi izmijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na regionalnom putu Mateševo-Kolašin, u zoni Mateševa saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, uz povremene prekide ne duže od 15 minuta zbog sanaciji saobračajnice.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije