fbpx
NaslovnicaServisne informacijeOprez zbog mogućih sitnijih odrona

Oprez zbog mogućih sitnijih odrona

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori jutros se saobraća po mjestimično mokrim putevima, kazali su iz Auto moto saveza (AMSCG) i upozorili na moguće sitnije odrone duž klisura i usjeka.

Iz AMSCG su rekli da su na dionicama gdje se izvode radovi moguće povremene obustave ili zastoji.

Oni su apelovali na vozače da vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima.

Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina.

Na magistralnom putu M-5 Rožaje – Špiljani zbog rekonstrukcije će saobraćaj biti obustavljen od osam sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta, kao i od 13 sati i 45 minuta do 16 sati i 45 minuta.

Na regionalnom putu R-13, na dionici Bioče-Mateševo, od Nožica do Lopata, saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od deset do 14 sati.

Na regionalnom putu Pljevlja – Metaljka saobraćaj će zbog radova biti obustavljen od deset do 14 sati.

Saobraćaj na dionici regionalnog puta R-20 Tušina – Šavnik zbog radova će biti obustavljen od devet do 12 sati, i od 13 do 16 sati.

Sabraćaj na na magistralnom putu M-1 Petrovac-Bar-Ulcinj na dionicima Krtolska raskrsnica-Petrovac i Lepetani-Krtolska raskrsnica zbog asfalitranja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 19 sati.

Saobraćaj na magistralnom putu M-5 Ribarevine –Dračenovac u mjestu Rožaje promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog sanacije zidova.

Saobraćaj na putu Mateševo – Kolašin zbog rekonstrukcije je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Saobraćaj na magistralnom putu M-2 Podgorica-Bioče, zbog izgradnje bulevara Vilija Branta, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog radova na magistralnom putu Virpazar – Podgorica, na kružnom toku Zabjelo promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni, uz povremene prekide saobraćaja ne duže od 30 minuta – od 22 sata do četiri sata ujutru.

Saobraćaj na magistralnom putu Jasenovo polje – Šavnik zbog radova na putu promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-8 Lipci-Grahovo–Vilusi i Debeli Brijeg–Kotor saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 19 sati zbog asfaltiranja.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije