fbpx
NaslovnicaServisne informacijeOprez zbog mogućih sitnijih odrona

Oprez zbog mogućih sitnijih odrona

Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori jutros se saobraća uz uglavnom povoljne vremenske uslove, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG), koji je upozorio na moguće sitnije odrone duž klisura i usjeka.

Iz AMSCG apelovali su na vozače da vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima.

Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina.

Na magistralnom putu M-5 Rožaje – Špiljani zbog rekonstrukcije će saobraćaj biti obustavljen od devet do 15 sati.

Na regionalnom putu R-13, na dionici Bioče-Mateševo, od Nožica do Lopata, saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od deset do 14 sati.

Na regionalnom putu Pljevlja – Metaljka saobraćaj će zbog radova biti obustavljen od deset do 14 sati.

Na dionici regionalnog puta R-23 Bogetići – Glava Zete saobraćaj će zbog asfaltiranja biti obustavljen od devet do 12 i od 13 do 16 sati.

U istom terminu neće biti saobraćaja na dionici regionalnog puta R-17 dionica Čevo – Riđani.

Privremeno se odobrava promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog radova na sanaciji kosine ispred tunela Ivica, na magistralnom putu M-6 dionica tunel Ivica-Šavnik.

Na magistralnom putu M-10, dionica Podgorica – Cetinje,lokalitet Donja Gorica, zbog asfaltiranja doći će do promjene režima saobraćaja sa dvije kolovozne trake na jednu u jednom pravcu.

Od sedam do 19 sati promjenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na magistralnom putu M-1 Petrovac – Bar – Ulcinj, M-1 Krtolska raskrsnica – Petrovac i M-11 dionica Lepetani-Krtolska raskrsnica zbog asfaltiranja.

Saobraćaj na magistralnom putu M-5 Ribarevine –Dračenovac u mjestu Rožaje promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog sanacije zidova.

Saobraćaj na putu Mateševo – Kolašin zbog rekonstrukcije je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Saobraćaj na magistralnom putu M-2 Podgorica-Bioče, zbog izgradnje bulevara Vilija Branta, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-8 Lipci – Grahovo –Vilusi i Debeli Brijeg –Kotor saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 19 sati zbog asfaltiranja.

Od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Budvi je, na putu od Prijevora do Lastve Grbaljske, zbog radova na regionalnom vodovodu, saobraćaj promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a totalno obustavljen od deset do 14 sati.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije