fbpx
NaslovnicaServisne informacijeMogući sitniji odroni

Mogući sitniji odroni

Podgorica, (MINA) – Na putevima u Crnoj Gori jutros se saobraća u povoljnim vremenskim uslovima, kazali su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG) i upozorili da su na pojedinim dionicama mogući sitniji odroni.

Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina.

Na magistralnom putu M-5 Rožaje – Špiljani saobraćaj će zbog minerskih radova biti obustavljen od devet do 15 sati.

Saobraćaj na magistralnom putu M-5 Ribarevine – Draćenovac, u mjestu Rožaje, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog sanacije zidova.

Saobraćaj na magistralnom putu M-2 Podgorica-Bioče, zbog izgradnje Bulevara Vilija Branta, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni, a moguće su povremene obustave ne duže od 15 minuta.

Na magistralnom putu M-11 Lepetani-Tivat-Krtolska raskrsnica, u mjestu Donja Lastva, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, na mjestu radova.

Od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Budvi je, na putu od Prijevora do Lastve Grbaljske, zbog radova na regionalnom vodovodu, saobraćaj promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a potpuno je obustavljen od deset do 14 sati.

Na putu Petrovac – Podgorica, u Virpazaru, saobraćaj je zbog asfaltiranja promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije