fbpx
NaslovnicaServisne informacijeIzbjegavati putovanje u najtoplijem dijelu dana

Izbjegavati putovanje u najtoplijem dijelu dana

Podgorica, (MINA) – Na putevima u Crnoj Gori frekvencija saobraćaja je umjerena, a tokom dana pojačana, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Iz AMSCG vozačima su savjetovali da vožnju prilagode uslovima na putu i da se zbog visokih temperatura izbjegava putovanje u najtoplijem dijelu dana.

Saobraćaj na putu Mihailovica – Pljevlja biće obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati zbog rekonstrukcije te saobraćajnice.

Saobraćaj na putu Rožaje – Špiljani biće obustavljen od devet do 11 i od 13 sati do 15 sati, zbog rekonstrukcije saobraćajnice, a van tih termina saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom.

Zbog asfalterskih radova na regionalnom putu Berane – Kolašin, u sklopu rekonstrukcije puta Lubnice – Jelovica, saobraćaj će biti obustavljen od deset do 16 sati.

Na putu Pljevlja – Metaljka saobraćaj će zbog rekonstrukcije za sve vrste vozila biti obustavljen od devet do 11 i od 14 do 16 sati.

Zbog izgradnje magistralnog puta Cetinje – Nikšić, saobraćaj na regionalnom putu Cetinje-Čevo biće obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati, a u ostalom periodu dolaziće povremeno do prekida saobraćaja ne dužih od 15 minuta.

Na putu Plužine-Virak zbog asfalterskih radova saobraćaj će biti obustavljen od devet do 12 i od 13 do 16 sati.

Na magistralnom putu Danilovgrad-Podgorica saobraća se jednom trakom naizmjenično na mjestima radova, a mogući su i kraći zastoji, ne duži od 15 minuta.

Zbog radova na magistralnom putu Podgorica-Tuzi zatvorena je jedna saobraćajna traka bulevara prema Tuzima.

Na magistralnom putu M-2, dionica Podgorica-Ribarevina, zbog asfalterskih radova u okviru investicionog održavanja puta promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova od sedam do 19 sati.

Na prvoj dionici auto puta Podgorica-Mateševo zabranjen je prolaz za vrijeme radova.

Prolaz je jedino dozvoljen vozilima koja posjeduju propusnicu kompanije CRBC.

Na magistralnom putu M-3 dionica Šćepan Polje – Danilovgrad zbog presvlačenja puta saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na regionalnom putu R-1 dionica Trojica-Kotor radi zbog održavanja brdske auto trke saobraćaj će biti obustavljen od osam sati i 30 minuta do 16 sati.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

djeca, potpisivanje Deklaracije o djeci, mladima i klimatskim akcijama

Danas potpisivanje Deklaracije o djeci, mladima i klimatskim akcijama

Podgorica, (MINA) – Potpredsjednik Vlade Dragoslav Šćekić potpisaće danas Deklaraciju o djeci, mladima i...