fbpx
NaslovnicaServisne informacijeIsključenja zbog radova na mreži 

Isključenja zbog radova na mreži 

Podgorica, (MINA) – Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivan brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Podgorici , nova brojila će dobiti Dinoša, a u Nikšiću Oblatno

U Baru, brojila će dobiti Stari grad, a u Kotoru, Prčanj, Risan, Majdan i Pješčina.

U Podgorici, od osam do 15 sati, bez električne energije će ostati Liješta, Medun, Dučići, Koći, Radan, Rašovići, Ledine, Lopari, Rozdec, Rudine, Nikmaraš, Stjepovo, Benkaj, Poprat, karaula Poprat i repetitor Zatrijebač, a od osam sati i 30 minuta do 13 sati, Peuta.

Od devet do 12 sati, struju neće imati dio Šušunje i Beglaci, od devet do 13 sati, dio Donje Gorice (iza Lakovića), od devet do 15 sati Ul. Dušana Milutinovića, a od 11 do 15 sati, dio Doljana.

U Danilovgradu, od osam do 15 sati, bez struje će biti dio Novog Sela, Suk, Mamućevina, Begovine, Plana i Strahinjići.

Na Cetinju, od osam do 14 sati, bez struje će ostati dio naselja Donji Kraj i ul. Pavla Rovinskog.

U Nikšiću, od osam do 15 sati, struju neće imati Orah, od osam do 18 sati, Oblatno, a od osam sati i 30 minuta do devet sati i 30 minuta, Dragova Luka.

Od devet do 15 sati, bez struje će biti Trafomont, Maočići, Riječani, Sušara Miljanić, Jasen, Podbožur, Kamensko, Smrduša, Cerovica, Raštica (Pometenik), Busak, Muževice, Lastva Donja, Lastva Gornja,Trepča, Brankov Do, Bajov Do, Rudine , Ramovića Do, Jabuke, Brestice, Srni Do, Trubjela , Trubjela – Vojska, Krstac i Vojin Do, a od devet sati i 30 minuta do deset sati i 30 minuta, Lug.

Od devet sati i 45 minuta do deset sati i 15 minuta, bez električne energije će ostati Gvozdenice, dio bulevara 13 jul, Gračanica, Šljunkara, Distributivni centar i dio Školske, a od deset sati i 30 minuta do 12 sati, Straševina, Čađalica, Prijespa, Kodžur i dio Kličeva.

Od 11 do 12 sati, struju neće imati Gornja Brezna, od 12 sati i 20 minuta do 12 sati i 35 minuta dio Straševine, Gudeljska i Podgorički put.

Od 12 sati i 50 minuta do 13 sati i 30 minuta, bez struje će biti VIP-BAS, Golijsko naselje, dio Kličeva, dio bulevara 13 jul, Tunel Budoš, BOOSTER, Cerovo, Međeđe, Vitasojevići i Drenoštica, od 13 sati i 50 minuta do 14 sati, Povija, a od 14 sati i 30 minuta do 15 sati, Norin.

U Budvi će, od deset do 11 sati, bez struje ostati kompletno područje Petrovca i Buljarice, a od 11 do 13 sati naizmjenično djelovi Petrovca i Buljarice u trajanju po pola sata.

U Baru, od osam do 12 sati, struju neće imati potrošači dijela Polja, Čeluge i kod Milanovića.

U Kotoru, od devet do 11 sati, bez struje će biti Ljuta- centar i dio prema Orahovcu, Morinj, Grinfild Living, od deset do 12 sati, Kostanjica, a od deset do 14 sati, Morinj i Svrčak.

U Herceg Novom, od sedam sati i 30 minuta do devet sati, struju neće imati dio potrošača oko Tunela u Zelenici, a od devet do 15 sati, Mokrine, Kruševice i Vrbanj.

U Ulcinju, od osam do 14 sati, bez struje će ostati Beogradsko naselje , Monako, Štojski bunar-Donji Štoj, a od osam do 15 sati, dio Pistule prema “Cerovu”.

Od devet do 12 sati, bez električne energije će biti Draginje, a od 11 do 12 sati, početak bulevara Teute kod Becića, Solaris, Kliko.

U Beranama, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje će ostati Petnjik, Dapsići, Tmušiće, Batuni, Ranč, Mršina Bara, Planinski prevoj Lokve, Donja Rženica, Zagorje, Kaludra, Rovca i Lisijevo Polje.

U Bijelom Polju, od osam do 16 sati, struju neće imati Ivanje, Jagoče, Ribarevine, Pavino Polje, Čokrlije, Grab, Kovren, Gorice, Bliškovo, Stožer i Bijeli Potok.

U Mojkovcu, od deset do 13 sati, bez struje će biti Uloševina, Slatina i Dobrilovina.

U Kolašinu, od osam do 16 sati, bez struje će ostati Donja i Gornja Morača, a od deset do 15 sati, Bare, Skrbuša, Dulovine, Mateševo, Jabuka, Vukićevića Lug, Bare Kraljske, Vraneštica, Drndari i Osreci.

U Petnjici, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, struju neće imati Dobrodole i Tucanje.

U Plavu, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje će biti Selo Liješće.

U Andrijevici će, od devet do 11 sati, bez struje biti dio grada koji se napaja sa BTS Andrijevica 1.

U Pljevljima, od osam do 15 sati, bez električne energije će ostati mjesna zajednica Vidre, Podragatac, Pauče, Borovica, Šumani 2, Kruševo, Lađana, Dragaši i Kamuže, a od devet do 12 sati, zgrada GM3, GM5, GM6, GM7, GM8-ulaz 1, ul.Lovćenska, Miše Cvetkovića i Ive Andrića.

U Rožajama, od devet sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće dio naselja Suho Polje.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.
(kraj) sni/gop

27 March 2019 07:08 am
*POLITIKA- SKUPŠTINA – NAJAVA

Brajović u posjeti Svetoj stolici
*

Podgorica, (MINA) – Predsjednik Skupštine Ivan Brajović u posjeti je Svetoj Stolici, gdje će se danas sastati sa papom Franjom.

Kako je saopšteno iz Skupštine, Brajović će u sjutra prisustvovati jutarnjoj misi u kapeli Svete Marte.

„Predsjednik Skupštine će se u Apostolskoj palati sastati i sa državnim sekretarom Svete Stolice, kardinalom Pietrom Parolinom, kao i sekretarom za odnose sa državama, monsinjorom Polom Ričardom Galagerom“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da će posjeta Rimu biti prilika za susrete i sa velikim kancelarom Suverenog viteškog malteškog reda Albrehtom Freiherom fon Buzelagerom i predsjednikom zajednice „Sveti Eđidio“, Markom Impaljacom.

Najčitanije