fbpx
NaslovnicaServisne informacijeAMSCG: Povoljni uslovi za vožnju

AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju


Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno suvim putevima, saopštili su iz Auto moto saveza i upozorili na sitnije odrone duž klisura i usjeka.

Na dionicama gdje se izvode radovi neophodno je poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije.

Saobraćaj na magistralnom putu M-6 na dionici Mihajlovica – (Ranče) Pljevlja zbog rekonstrukcije biće obustavljen od 11 do 15 sati.

Na magistralnom putu M-5 Rožaje-Špiljani zbog radova saobraćaj se obustavlja od osam do 11 sati i od 13 sati 30 minuta do 16 sati i 30 minuta.

Zbog sanacije klizišta na magistralnom putu m-3 dionica Šćepan Polje-Nikšić promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova. Na tom putu saobraćaj će prije Plužina biti obustavljen od devet do 11 sati i od 13 do 15 sati.

Na regionalnom putu R-13, od petlje Mateševo do istoimenog naselja, saobraćaj će zbog rekonstrukcije za sve vrste vozila biti privremeno obustavljen. Saobraćaj će se usmjeravati preko autoputa.

Na magistralnom putu M-3, dionica Debeli Brijeg-Meljine, u mjestu Topla, zbog sanacije klizišta saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-3 dionica Herceg Novi-Lipci, u mjestu Bijela saobraćaj je zbog rekonstrukcije promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni uz povremene prekide ne duže od 15 minuta.

Zbog izgradnje bulevara od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-3, dionica Danilovgrad-Podgorica, u toku je rekonstrukcija puta, zbog čega se saobraća naizmjenično jednom trakom na mjestima radova, a mogući su povremeni prekidi saobraćaja ne duži od 15 minuta.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta R-1, dionica Mojkovačka ulica, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni sa povremenim prekidima ne dužim od 15 minuta.

Zbog sanacije regionalnog puta R-13, dionica Mateševo-Kolašin, u zoni Mateševa saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, sa povremenim prekidima ne dužim od 15 minuta.

Iz kompanije CRBC, koja pravi auto-put, obavijestili su da je pristup gradilištu dozvoljen samo zaposlenima uz posjedovanje nove propusnice.

Navodi se da je ograničenje brzine u tunelima 20 kilometara na sat (km/h), dok je ograničenje brzine kretanja na mjestima gdje su radovi završeni 40 km/h.

“Svako prekoračenje brzine će se evidentirati i adekvatno sankcionisati od policije”, kaže se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije