fbpx
NaslovnicaServisne informacijeAMSCG: Oprez zbog mjestimično mokrih puteva

AMSCG: Oprez zbog mjestimično mokrih puteva

Podgorica, (MINA) – Auto moto savez Crne Gore upozorio je danas vozače na dodatnu pažnju u zonama gdje su putevi mjestimično mokri.

Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina.

Na magistralnom putu M-5 Rožaje – Špiljani zbog rekonstrukcije će saobraćaj biti obustavljen od osam sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta, od 13 sati i 45 minita do 16 sati i 45 minuta i od 20 do 24 sata.

Na magistralnom putu M-5 Ribarevine – Dračenovac, u mjestu Rožaje, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog sanacije zidova.

Saobraćaj na putu Mateševo – Kolašin zbog rekonstrukcije je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-2 Podgorica – Bioče, saobraćaj je zbog izgradnje bulevara Vilija Branta, promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-3 Šćepan Polje – Plužine promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog asfaltiranja.

Privremeno se zbog izvođenja asfaltnih radova u sklopu rekonstrukcije regionalnog puta R-3 dionica Pljevlja –Metaljka odobrava obustava saobracaja za sve vrste vozila od deset do 14 sati.

Promijenjen je režim saobraćaja i od raskrsnice Podgorica – Cetinje – Nikšić do Komanskog mosta.

Na magistralnom putu M-8 Lipci – Grahovo – Vilusi i Debeli Brijeg – Kotor saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 19 sati zbog asfaltiranja.

Promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni u Budvi od Prijevora do Lastve Grbaljske, a saobraćaj će biti obustavljen od deset do 14 sati.

U kasnim vecernjim satima planirani su radovi na sanaciji razdjelne linije u tunelu Sozina kada će saobraćaj biti regulisan signalizacijom.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije